Skattefrie nyheter

Skal du gjøre et virkelig taxfreekupp bør du vente til august i år. - Vi får inn en mengde spennende merker til Norge da, forteller butikksjef ved Gardermoen Tore Hov.

Publisert Oppdatert
Butikksjef ved Gardermoen Duty Free ankomst, Tore Hov, sier at kundene kan vente seg gledelige tilbud og nyheter i forbindelse med utvidelsen av taxfreebutikken i slutten av august.

- Gardermoen er blant Europas billigste flyplasser innen taxfreeprodukter, sier han.

Nye merker

Blant Gardermoens tre taxfreebutikker, ved siden av både avgang- og Travel Value-butikken, finner vi ankomstbutikken som i disse dager bygges om til å få en lysere og mer moderne look. Butikkarealet utvides med 50 prosent, og med i ansiktsløftet kommer også nye varer til Norge sammen med billige tilbud.

- Når ombyggingen er ferdig i slutten av august vil kundene merke at vi har tatt inn skjønnhets- og kosmetikkvarer som vi aldri har hatt før, dette er eksklusive merker som er nye i Norge. Det blir en spennende lansering, sier butikksjefen.

Halv pris

Ankomstbutikken åpnet 1. juli i 2005, og har siden ikke hatt stengt. Under åpningen var butikken på 150 kvadratmeter og lokalisert midt i ankomsthallen. 23 desember 2005 åpnet en større ankomstbutikk. Butikken har betydelig større vareutvalg, og skal tilfredstille de fleste ønsker hva gjelder parfyme, alkohol og sukkervarer.

Butikken hadde nyåpning 16 mai i år etter en oppussing. Hov mener det er for tidlig å si noe om omsetningsøkning enda, men gleder seg til fortsettelsen.

- Siden vi knapt har holdt åpent i to uker, merker vi ikke så mye på omsetningen enda, dette må vi heller se mer på i august, sier han.

Duty Free butikken på Gardermoen tilbyr rundt 10 000 forskjellige skjønnhets-og parfymeprodukter, og butikksjefen er sikker i sin sak;

- Kjøper du parfymer og kosmetikk på en taxfreebutikk fremfor en vanlig butikk, er det mellom 40- og 50 prosent billigere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning