Sjelebilder!

Har du hørt om sjelebilder? Et bilde som er kanalisert og som speiler sjelen din.

Publisert Oppdatert
Randi Malmedal maler sjelebilder. Hun sier selv at hun ikke kan male, og at det er en kraft fra det gode som "styrer" penselen og gir henne evnene.

Randis bilder er personlige, og folk føler ofte en tilhørlighet til dem. - Motivene som kommer frem er sjelens speil. De som har fått seg kanalisert har umiddelbart kjent seg selv igjen i motivene og fargene og ser øyeblikkelig hvordan "bildet" gjenspeiler hva de føler og tenker og kan få konkrete ideer i en vanskelig livsituasjon og få frem det positive. Noen får en total avslapping når de ser på sitt eget kanaliserte bilde, forteller Randi.

Hun har malt mitt sjelebilde. Et bilde jeg føler meg hjemme i, men som også på sett og vis irriterer meg. Er det deler av sjelen min jeg ikke liker? Uansett, bildet er spennende: det har blitt tolket til å vise både egget og frøet og kanskje livmoren? Samme person mente bildet sa: liv, vekst og forandring. Strukturen og detaljer som finnes på originalen, kommer dessverre ikke frem på bildet.

Du har nå mulighet til å bestille ditt eget sjelebilde gjennom Kvinneguiden. Et bilde koster 1000,- Randi presiserer at hun tar ikke betalt for kanaliseringen, men for tid og materiell. Materialene hun bruker når hun kanaliserer er akrylmaling som blir ført med pensel på bomullslerret strekt på plate, 30 x 40 cm.

Bestill HER

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning