Robbie Williams

Vinn tilgang til Robbie Williams The Inner Sanctum, som gjør det mulig for fans å komme tettere innpå Robbie enn noen gang tidligere, samt se eksklusiv video!

Publisert Oppdatert
KONKURRANSE

Gjennom vår lille Robbie Williams konkurranse kan to av dere vinne tilgang til The Inner Sanctum. Alt du behøver å gjøre er å sende en til oss med svar på følgende spørsmål (innen 6. november 2005):

1) Hvor mange studioalbum har Robbie Williams gitt ut?
2) Hva liker du best med Kvinneguiden?

Se video av Robbie!

Kvinnegudien har fått tillatelse til å vise deg to eksklusive videoer med Robbie. Ved å følge linkene under får du stream fra den generelle Robbie Williams siden, samt en video fra The Inner Sanctum, som vi nå gir bort to billetter til. Du kan også se en 5 minutter lang dokumentar om Robbie her hos oss.

Video 1 Robbie Williams

Video 2 Robbie Williams

<B><FONT face=System>

5 minutter dokumentar: </FONT><FONT face=System color=#0000ff><br>

<EMBED SRC=http://www.kvinneguiden.no/robbie/rw1.asx AUTOSTART=false></EMBED></B></FONT>

INTENSIVE CARE

Robbie Williams er toppaktuell med albumet "Intensive Care", hans sjette studioalbum siden han debuterte som soloartist i 1997. "Intensive Care" er skrevet, produsert og innspilt i samarbeid med Stephen Duffy (tidligere medlem av The Lilac Time og Duran Duran) i Robbies eget hus i Los Angeles.

Den 29. oktober opptrer Robbie Williams med singelen "Tripping" under Nordic Music Awards 2005.

ROBBIEWILLIAMS.COM

I forbindelse med utgivelsen av "Intensive Care" vil det nye Robbie Williams-nettstedet bli lansert rett før jul. Det siste året har man dukket dypt ned i arkivene og arbeidet energisk for å lage det mest detaljerte og omfattende Robbie Williams-nettstedet noensinne.

Etter flere måneders intensiv research i alle avkroker av Robbies niårige solokarriere har man omhyggelig håndplukket en gigantisk bukett av sjeldne bilder og filmklipp. Samlet sett gir dette et unikt innblikk i Robbies karriere.
I tillegg til siste nytt, utgivelser og turnéinformasjon, vil nettstedet inneholde en punktvis oversikt over alt som er verdt å vite om Robbie: Diskografidelen vil omfatte alle Robbies singler, album- og DVD-utgivelser inklusive b-sider, tekster, covere, artwork og bilder. Turnédelen omhandler alle Robbies opptredener kombinert med et hav av bilder fra den enorme bildebasen.

I tillegg til dette vil en hel seksjon av nettstedet være dedikert til dokumentarfilm, bøker, intervjuer og film. På toppen av dette kommer det mange spennende konkurranser, nedlastinger og et bredt utvalg av produkter, for ikke å nevne det populære debattforumet.

GET MORE OF ROBBIE¿ THE INNER SANCTUM

I hjertet av den nye nettstedet finner vi "de hellige haller", The Inner Sanctum, som gjør det mulig for fans å komme tettere innpå Robbie enn noen gang tidligere.

THE INNER SANCTUM er medlemmenes eksklusive område, og inneholder bl.a.

¿ Bilder og film: Adgang til et enestående arkiv med over 1000 bilder og mer enn 400 eksklusive behind-the-scenes-filmklipp.

¿ Robbies videoer: Se absolutt alle musikkvideoer i full lengde.

¿ " Tidslinjen": En smart interaktiv historie med aldri tidligere viste filmopptak fra Robbie-arkivet.

¿ 'Robbies blog': Dagbok og innlegg fra Robbie og produsent Stephen Duffy.
¿ Konkurranser: Vinn bl.a. billetter til eksklusive opptredener.

¿ Eksklusiv gave: Alle medlemmer av The Inner Sanctum mottar en spesiell t-skjorte med design som hentet fra Robbies nye album "Intensive Care". Kun medlemmer kan få fingrene i denne unike t-skjorten.

¿ Kjøp billetter før alle andre: Så snart Robbies fremtidige konserter blir offentliggjort, får medlemmene mulighet til å kjøpe billetter før de selges gjennom de vanlige billettformidlerne.*Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning