Puls-marsj

Trenger du et spark bak for å komme i gang med nyttårsforsettene? Bli med på NRKs Puls-marsj, og vinn en tur til Roma!

Publisert Oppdatert
I forbindelse med satsingen "Bedre Puls" som startet i NRKs helsemagasin mandag 8. januar, arrangeres Puls-marsjen på NRKs nettsider.

Ved å bli med i Puls-marsjen kan du få visualisert effekten av noe de fleste av oss gjør hver dag - nemlig å gå. Bruk en skritteller og registrer skrittene dine på nett. Hvor langt du går, vil bli visualisert på et Norgeskart. Vi starter på Nordkapp 8. januar, og avslutter 30. april. Da kårer vi vinneren som får en reise til Roma i premie.

Gratis å bli med

Det er helt gratis å bli med, og alt du trenger er en skritteller. Du trenger heller ikke reise til Nordkapp for å starte. Dette er nemlig en virtuell marsj.

På nettsidene kan du bruke skrittelleren din og kartet for å se hvor langt du har gått. Først må du melde deg på, deretter skriver du inn hvor mange skritt du har gått per dag. Etter hvert vil du da kunne få se på kartet hvor langt du har kommet fra Nordkapp og sørover.

Etter hvert som du går, kan du se på kartet hvem som leder og sammenligne deg med dem. Du vil også kunne følge fire personers fremgang i programmet, og se hvor mange skritt de tar.

Premier

Hver uke deles det ut spesialdesignede t-skjorter til de ti som har gått flest antall skritt siden sist.

Vinneren av hele Puls-marsjen får en reise. Mange sier at hvis du snur Norge nedover på Europakartet, vil det rekke helt til Roma, og det er nettopp dit du får dra, om du da er den flinkeste av dem alle.

i_248177

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning