Prøver dere å bli gravide?

Glidemiddelet dere benytter kan være en årsak til at det ikke skjer.

Publisert Oppdatert
Det er minst 90 millioner par verden rundt som prøver å bli gravide. I hver syklus er det bare 20 % sjanse for å bli gravid.

Feil glidemiddel?

Da er det ikke så rart om samleie blir et punkt på listen over dagens gjøremål, hvor erotikken settes til side. Dette oppleves for mange kvinner svært stressende og vaginal tørrhet blir en faktor man må forholde seg til.

Nå viser det seg at glidemiddelet du benytter kan være en medvirkende årsak til at du ikke er blitt gravid.

Vanlig glidemiddel, både vannbasert og silikonbasert, skaper en form for hinne i skjeden som kan være vanskelig for sædceller å penetrere. Glidemiddel er likevel ikke et prevensjonsmiddel.

Glidemiddelet "Pre-Seed" er i dag det eneste produktet som er spesielt utviklet for å gi fuktighet til skjeden og samtidig ikke sperre veien for sædcellene.

Glidemiddelet er nødvendigvis ikke løsningen dersom dere opplever å ikke bli gravide, men kan være vel verd et forsøk.

Erotisk butikk

Flirt har igjennom åtte år hatt en tett dialog med kunder.

- Vi opplever at mange mennesker finner det mer naturlig å snakke med oss før konsultasjon med lege. Kanskje for å få en bekreftelse på at de ikke er alene som sine seksuelle ufordringer eller problemer, forteller Monica Solberg i en pressemelding fra Flirt.

- Flirt har alltid forsøkt å finne svar på spørsmål våre kunder har. Noe som har gitt oss en bred kompetanse innenfor seksuallivets mange spørsmål og utfordringer.

Lanseringen av Pre-Seed kommer grunnet en rekke spørsmål fra kvinner som prøver å bli gravide og har lurt på hva som kan være et vel egnet glidemiddel.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning