Party med undertøy

I dag kan alt selges hjemme hos deg på home-party!

Publisert Oppdatert
Vertinnen (det er et jentefenomen, dette) har invitert venninner og kolleger og bakt kaker og kokt kaffe eller åpnet vinen og "ingen skal kjøpe noe", men alle synes det er en hyggelig og sosial setting. Og hva selges? Tja, keramikk, lamper, dildoer og andre sexhjelpemidler, porselensdukker, plastbokser, i England har de til og med botox-partyer¿ og så undertøy da.

Jeg var invitert til Fjellhamar for å bivåne hvordan en mann som het Geir skulle selge bh-er og små blondestringtruser til en gjeng med damer som sikkert var som alle andre gjenger med damer i en slik setting; sosiale, trivelige og sikkert litt fnisete¿
I tillegg forventet jeg meg at en mann som driver med salg av dametruser kanskje var litt mer feminin enn andre menn og litt sånn "duuuu¿ den der var ordentlig lekker på deg, altså¿!"

Da jeg kom, oppdaget jeg at jentene var akkurat så trivelige, sosiale og fnisete som forventet. En mannlige bh-selger var slett ikke som forventet, men en vanlig, hyggelig og sosial mann med solid kompetanse om det han skulle selge. Han lovet at han ikke skulle være modell, men det var nok av jenter som kunne være det. Og uansett er det hver og en sin kropp som bestemmer hvor flott undertøyet er, ikke et katalogbilde.

Flere undertøyssett som Geir viste oss ble fort nedstemt. Men det er alltid en i en gruppe som er tøffere enn de andre, og som tok sjansen på å prøve ting som i utgangspunktet ikke falt i smak. Og jammen meg så det annerledes ut da ja. Og plutselig var det flere som skulle prøve det samme¿ og sånn holdt det på.
Det var en salig summing i lange perioder og skal man selge, må man holde hodet kaldt når det blir "den i B men ikke C" og "har du denne i D men ikke 80 likevel, men 85" og "jeg prøvde den rosa, men jeg vil ha den grå isteden bare ikke C, men er det samme modell bare i annen farge" og "har du denne i ¿." osv osv osv.

Nå det gjelder å gå modell med egen kropp og prøve undertøy¿vel, det sitter langt inne hos mange av oss. I begynnelsen forsvant alle opp i annen etasje for å skifte, så gikk man halvveis opp trappen og til slutt sto man nede sammen med de andre da. Like greit det da. Til jublende applaus og undring over at det som satt på kroppen og det som hang på hengeren var samme plagget.

Det beste med å kunne shoppe undertøy på denne måten er den sosiale settingen. Som alle home-parties. Man treffer venner, naboer og kolleger og man kan forene seg i jentesnakk om slappe pupper, spretne pupper, store og små romper og man kan sukke litt over hvor vanskelig det er å finne en bh som sitter. Og tipsene sitter løst. De fleste av oss stikker innom Lindex eller en annen kjedebutikk - eller bruker i dyre dommer på bh-er som må kjøpes i en spesialforretning.
Ok, smak og behag kjempeviktig når man skal handle undertøy. Jeg skal ikke hevde at min smak sammenfalt med alle plaggene som ble vist. Men derfor var det også så fint at det var så mye forskjellig. Jeg tror alle som så kolleksjonen fant noe de syntes var fint.

Zophias har størrelsen og passformen til din kropp. Også når det gjelder truser. Størrelser kan være vanskelig for mange av oss, og alle har vi vår egne sære kropp som krever spesielt tilsyn. Her var det ikke en størrelse som ble spurt etter som man ikke kunne prøve. Og prøve ja¿ Det er lov å prøve og bytte og prøve igjen. Det er lov å be om å få noe sjekket opp om finnes på lager. Det er lov å trekke og dra i stoffene og sjekke spilene. Jeg føler meg i hvert fall aldri noe velkommen til å gjøre akkurat dét i en vanlig forretning. Nå tenker jeg på kjedeforretningene. Og det er de prisklassene jeg sammenligner Zophias med. Det er rett og slett en behagelig måte å handle på.

Hva er spesielt med Zophias Underwear?
Det er ekte norsk undertøy, designet etter ideer av Pia selv, som driver selskapet i samarbeid med sin mann. Tøyet er produsert i Italia og sys med bomullstråd, som er langt mer slitesterk enn syntetisk stoff. Sømmer er også gjerne innstøpt i fleece stoff, noe som gjør at det gir en langt høyere slitasjeterskel i vask og bruk enn mye annet undertøy.
Mange av plaggene er produsert i mikrofiber. Dette materialet kjenner vi igjen fra treningstøy, det er behagelig å ha på, og dessuten enkelt å få ordentlig rent i vask. Det betyr igjen at du har plaggene i fin form i lang, lang tid, uten å miste passform, farge eller kvalitet.

Jeg har vært på undertøysparty og blitt solgt. Jeg skal ha et party over jul og jeg skal shoppe. Å jada, når alle har fått julegavene sine, da er det min tur.
Ta deg en tur in på nettsidene til Zophias du også og hiv deg på bølgen. Dette er flotte produkter, det er trendy og det er fryktelig hyggelig med en garantert kvalitet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning