Nysgjerrig på partnerbytte?

Stadig flere norske par velger å realisere sine fantasier om partnerbytte. Sexy Young Swingers (SYS) inngår nå et samarbeid med Club42 om å arrangere månedlige SYS Wide Parties der. Et SYS Wide Party er en fest hvor nysgjerrige, unge par er velkommen til å bli kjent med swingers-livsstilen.

Publisert Oppdatert
Norske SYS ble etablert i september 2002. Per i dag er ca. 80 par SYS Full Members. I tillegg er det flere hundre SYS Friends, det vil si par som er nysgjerrig på swingers-livsstilen, og som har et ønske om å ta steget helt ut og prøve partnerbytte.

Fastere struktur på swingers-festene
- SYS Wide Parties er en fin anledning for SYS Friends og andre nysgjerrige par til å bli kjent med vårt miljø. Siden desember i fjor har vi jevnlig arrangert slike fester. På det meste har vi 50 par i alderen 20-40 år, forteller Marcus, som sammen med kona Vilde startet SYS for to år siden.

Publikum har lenge etterspurt en fastere struktur på festene, noe som også er årsaken til at Marcus og Vilde har stor tro på samarbeidet med Club42.

Hyggelig og trygg atmosfære
SYS legger til rette for en hyggelig og trygg atmosfære hvor alle skal føle seg velkommen.

- Enkelte par er veldig spente når de ankommer festene våre, derfor spiller vi også mye på humor. Vi spiller musikk, danser og har det gøy, sier Marcus.

Men det er også fullt mulig å gå lenger for de som ønsker det. Det er flere "lekerom" man kan trekke inn i. Det er klare regler på hvordan man oppfører seg, blant annet må man tåle å bli avvist. Og bruk av kondomer er en selvfølge.

Luksusfester
SYS Full Members kan glede seg over enda flere arrangementer. Flere ganger har SYS leid luksushytter, enten på fjellet eller ved sjøen.

- Vi har medlemmer fra hele landet, men de fleste medlemmene er fra Østlandet. Derfor blir de fleste arrangementene maks 1-2 timer fra Oslo. Det er meget høy stemning på disse festene hvor vi får realisert alle våre fantasier om gruppe-sex med mennesker vi trives med, forteller Marcus.
- Vi har også arrangert et swingers-seminar for par på et spa-hotell, noe vi godt kunne tenke oss å gjøre igjen, legger han til.

Positivt for parforholdet
Marcus og Vilde har utelukkende hatt positive opplevelser med sin swingers-livsstil.

- Vi har møtt mange flotte og interessante mennesker ved å bygge opp nettverket rundt SYS, og vi har fått masse opplevelser vi aldri kunne tenkt oss å vært foruten. Vi har utviklet både oss selv som mennesker og parforholdet vårt, og vi har blitt mye mer kjent med hverandre og hverandres grenser, sier Marcus.

Han anbefaler alle som måtte være nysgjerrig på partnerbytte, og som er trygg på seg selv og partneren sin, å bli med på et SYS Wide Party. Neste fest holdes 25. september.

Nysgjerrig?
Mer informasjon om SYS finner du på nettverkets egne nettsider, www.sysclub.org .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning