Kvinneguiden tester kvinnehotell!

Da Kvinneguidens utsendte fikk mulighet til å teste ut et First Lady hotellrom for en natt tok det ikke lang tid før vi var på plass..

Publisert Oppdatert
Hotellkjeden First åpnet allerede i 1997 sitt første "First Lady"-rom. Konseptet er like enkelt som det er genialt: I tillegg til det vante hotellrommet får den kvinnelige gjesten en ekstra luksusfølelse ved ekstraservice som skjønnhetsprodukter, tøfler, badekåpe og moteblader. Jeg var derfor ikke vanskelig å be da jeg fikk muligheten til å teste ut konseptet.

First Lady er et konsept utviklet fordi First-kjeden forstod at vi kvinner setter pris på litt ekstra luksus når vi er ute og reiser. I tillegg til velværeproduktene og magasinene har et First Lady-rom kikkhull i døren og sikkerhetslås for ekstra trygghet, samt strykejern, strykebrett, sminkespeil og garderobe med god plass, alt for at den kvinnelige gjesten skal ha det både bekvemt og trygt.

Alle First-hotell tilbyr First Lady-rom, og herligheten koster en hundrelapp i tillegg til den vanlige romprisen.

Kaffe, te og massasje

Tilfeldighetene skulle ha det til at jeg troppet opp på First Hotell Millennium tirsdag 29 august, den dagen det var strømbrudd i hele Oslo sentrum. Heldigvis hadde strømmen akkurat kommet tilbake når jeg ankom hotellet, og jeg fikk nøkkelen til rom 202, et rom som viste seg å være mer enn stort nok for meg.

I det jeg kom inn på rommet begynte jeg selvsagt å undersøke alle luksusproduktene med en gang. Jeg registrerte at de glossy magasinene lå klar på pulten, og ved siden av lenestolen stod det en kurv fylt av kaffe, te, sukker og fløte. I garderoben lå badekåpen og tøflene klare, og på badet fant jeg et helt arsenal av velværeprodukter. Toppen av kransekaka åpenbarte seg da jeg fant en massasjepute som var klar til bruk på både nakke, rygg, legger og føtter.

Tid for velvære

For at jeg skulle rekke gjennom alt satte jeg opp en slagplan. Mobilen ble skrudd av, døren ble låst, og jeg startet kvelden med en lang dusj der de to første produktene gikk med, nemlig en peeling og en dusjkrem. Etter dusjen hoppet jeg rett inn i badekåpen og tøflene, og jeg slang meg i sengen med "Vouge Living".

Etter en halvtimes tid med interiørimpulser var det på tide å ta i bruk resten av skjønnhetsproduktene. På badet fant jeg en oppskrift på hvilken rekkefølge produktene skulle brukes i, kjekt for kvinner som såvidt vet forskjell på sjampo og balsam. Ansiktsmasken fra Estee Lauder gjorde at jeg så ut som et spøkelse, og jeg tror jeg må ha vært et syn for guder når jeg lå i sengen med masken i ansiktet og massasjeputen under leggene.

Etter å ha smurt inn ansikt og kropp med diverse kremer var det tid for en god natts søvn. Og morgenen etter, ja, den var faktisk litt bedre enn det pleier..

Menn er også velkomne!

Selv om konseptet retter seg mot kvinner er det også mange menn som benytter seg av tilbudet. Kanskje er et First Lady-rom perfekt for en romantisk par-tur også?

Foto: First Hotels i_184854 i_184857

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning