Kvinneguiden på radio!

Fra fredag 10. februar kan du høre Hilde Nilsen fra Kvinneguiden på Radio Moss. Ikke nok med det, dagboken til Ninakanin vil også bli et fast innslag hver fredag.

Publisert Oppdatert
Janssons tur

Jessica Jansson er programleder for Janssons tur på Radio Moss i Kvinneguidens forum, være med i studio for å snakke om emner som engasjerer og opptar oss kvinner. For eksempel shopping, menns rare vaner og uvaner, seksualitet, hobbyer og mye, mye mer. Altså akkurat som her, for kvinner, men med adgang for menn!Spesialdesignet sminkepung

I de ti første programmene vil det være konkurranser der premien er en eksklusiv spesialdesignet sminkepung fra designeren Andre Wallenborg . Wallenborg er en av Mette Marits favorittdesignere, og er kjent for veskene sine, som kun selges to steder, Tea Time Tango i Moss, og Benedikte Ferner i Oslo. Dessverre er de for dyre for de fleste av oss, men nå har du altså muligheten til å eie et ekte Wallenborgverk selv om lommeboken er slunken!

Dagbok

I tillegg vil våre egen NinaKanin hennes vil nå også være på radio, og vil helt sikkert vekke begeistring hos nye lyttere i tillegg til de som allerede leser dagboken.

Hvor kan du lytte til oss?

RadioMoss finner du på frekvens 106,9, men de har også nettradio på 104,2 og 107,7. I tillegg vil vi legge ut mp3filer her på Kvinneguiden.

Filer til nedlastning.

denne siden finner du lydfiler til nedlastning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning