Høsthoroskop 2011

Les hvordan høsten blir for deg.

Høsthoroskop 2011
Høsthoroskop 2011
Publisert Oppdatert

Vannmannen

(20. januar-18. februar)

Generelt:

Dette er en fin periode for reiser. Jo lenger du reiser, desto bedre blir det, for å si det slik. Å oppleve andre kulturer, idylliske sydhavsøyer og herlige badestrender, vil være midt i blinken. Om du ikke har anledning til dette akkurat nå, er det i hvert fall lov å drømme om det. Det er også en topp tid for skolegang, studier og etterutdanning. Du har et stort perspektiv på livet og ønsker å leve det ut.

Kjærlighet:

I kjærligheten ønsker du å hevde deg. Du tar ikke nei så lett som et svar. Om du er singel er det derfor også stor sjanse for at du ender opp sammen med en kjæreste før høsten er omme. Er du i et parforhold, bør du bruke din ekstra styrke, drift og entusiasme i lidenskap og amour og ikke i utidige diskusjoner.

Jobb og penger:

Økonomien kan stå litt i stampe i begynnelsen av høstparten. Men deretter burde den ta seg kraftig opp. Det samme skjer på yrkesfronten. Du kommer inn i en super tid for karriere og din samfunnsmessige stilling, hva den enn måtte være. Utnytt enhver mulighet som kommer din vei.

Høstens leveregel: Spill dine kort riktig.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for vannmannen!

Fiskene

(19. februar-19. mars)

Generelt:

Du går igjennom en slags transformasjon eller forandringsprosess i løpet av høsten. Ditt syn på deg selv og livet rent generelt kommer til å forandre seg. Ditt forhold til det overnaturlige kommer til å bli styrket. Om du kan tillate deg å ta en spirituell eller åndelig reise på senhøsten, vil du få opplevelser du sent vil glemme. Men har du tenkt å ta en helt vanlig høstferie, er det også supert.

Kjærlighet:

Selve jakten på den store kjærligheten kommer litt i bakgrunnen i høst. Det er ikke her du legger din energi, for å si det sånn. Men interessante begivenheter kan dukke opp når det er fullmåne. Så vær oppmerksom på dette. Det er da gunstig å fremme dine kjærlige ønsker og drømmer om romantikk.

Jobb og penger:

Økonomien kan stå for overraskelser. Egentlig burde det være en hyggelig nyhet i forbindelse med det du steller med til daglig. Dette blir også en tid du burde tenke i nye baner for hvordan du vil tjene dine penger i fremtiden. Ikke heng deg opp i gamle mønstre, men se etter nye, friske fraspark.

Høstens leveregel: La ting få sin naturlige utvikling.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for fiskene!

Væren

(20. mars-19. april)

Generelt:

Du føler at andre forventer mye av deg. Venner, familie og bekjente forventer hele tiden din hjelp og ditt innspill. En balanse mellom dine egne interesser og andres, blir viktig. Det kommer også en fantastisk tid for reiser og kulturelle opplevelser. En sen høstferie vil bli super. Men forsøk å være hjemme igjen før den 24. november. Da unngår du en del unødige misforståelser.

Kjærlighet:

Om du er på jakt etter den store kjærleiken, blir høsten 2011 en tid du sent vil glemme. Den single knytter nye bånd. Mange som allerede er forelsket, flytter sammen. Parforhold fordyper sin sensuelle lidenskap og romantikk for hverandre. Er forholdet seriøst, står det fjellstøtt. Kos deg!

Jobb og penger:

Økonomisk sett er du inne i en flott og ekspansiv tid. Lykkeplaneten Jupiter øser sin velvilje over deg. Det er nesten slik at du får det du ønsker deg. Selv om alt lover gull og grønne skoger, skal du likevel ikke bruke mer penger enn det som er høyst nødvendig. En porsjon realisme tjener du på.

Høstens leveregel: La kjærligheten seire!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for væren!

Tyren

(20. april-20. mai)

Generelt:

Generelt er dette en positiv tid. Men du burde allikevel vite din begrensningstid, for å si det slik. Din suksess avhenger av at du setter dine egne realistiske grenser for det du vil oppnå. Appetitten kan være vel stor for tiden. I hjemlige situasjoner bør du søke fred og fordragelighet. Unødige diskusjoner og stridigheter vil bare utvikle seg til det verre for dere alle. Lunta kan være vel kort.

Kjærlighet:

Etter hvert som høsten utvikler seg, kommer du inn i en topp tid for kjærlighet, lidenskap og parforhold. Har du forelsket deg i noen, skal du ikke se bort fra at forholdet forsterker seg. Ja, det kan til og med skje at dere flytter sammen i løpet av høsten. En flott tid for å knytte sterke bånd både i og utenfor samliv.

Jobb og penger:

Du har det travelt. Dine daglige arbeidsoppgaver er det som tar mesteparten av din tid. Å samarbeide eller delegere noe av jobben til andre, vil hjelpe deg til å komme igjennom hverdagen. Det du gjør nå vil gi deg fine økonomiske avkastninger på sikt. Likevel, en liten bonus kan du regne med.

Høstens leveregel: Gjør det du ønsker, men behold bena på jorda.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for tyren!

Tvillingene

(21. mai-20. juni)

Generelt:

På overflaten virker alt så lovende og bra. Men ikke la deg lokke til å gå for den letteste løsningen i saker og ting. Det kan til syvende og sist koste mer enn det smaker. Du er full av selvtillit, og har masse tro på deg selv og ditt. Du har heller ikke noe i mot at andre ser opp til deg med beundring. Det er vel og bra, men du skal også huske på at etter den søte kløe, kommer den sure svie.

Kjærlighet:

Når det gjelder romantikk og uforpliktende elskov og kjærlighet, befinner du deg i drømmeland for tiden. Nå går du fra den ene forelskelsen etter den andre. Det er kun deg selv som eventuelt setter begrensninger for hva du vil oppnå. Men husk, det kommer også en hverdag etter dette.

Jobb og penger:

Høsten fortegner seg slik at den starter som en tid med hygge og moro. Men etter hvert går dette over til en mer seriøs side av livet. Jobb og atter jobb kommer til å prege livet ditt. 26. oktober blir en dato å merke seg. Tenker du å lansere et nytt prosjekt, kan dette være en god tid for nettopp det.

Høstens leveregel: Vær smart, men ikke dumdristig.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for tvillingene!

Krepsen

(21. juni-22. juli)

Generelt:

Familien kommer til å ta mye av din fokus denne høsten. Uløste problemer kan dukke opp. Spesielt i første delen. Deretter vil du merke hvordan saker og ting løser seg, og du blir etter hvert mer og mer optimistisk og får et positivt livssyn. Er du i en situasjon hvor du ønsker å få barn, er dette en tid hvor ting kan begynne å skje.

Kjærlighet:

Etter hvert som høsten skrider frem, blir du mer og mer opptatt av romantikk, forelskelse og å nyte livets lystige side. For den mer lettsindige og uforpliktende delen av kjærligheten, blir høsten ingen mørketid. For deg blir den derimot en lysende begivenhet, hvor du går til den ene amorøse opplevelsen etter den andre.

Jobb og penger:

I yrke og karriere bør du regne med at det oppstår hurtige og uforutsette endringer. Ta dem som en utfordring, og du kommer seirende ut. Høsten burde være en svært så hyggelig tid rent økonomisk. Du er faktisk litt heldig. Om du ikke akkurat vinner i lotto, vil du likevel få noen ekstra kroner.

Høstens leveregel: Sett dine mål før du starter på oppgaven.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for krepsen!

Løven

(23. juli-22. august)

Generelt:

Det starter med masse utadvendt aktivitet. Du er full av ideer og tanker som du er ivrig etter å meddele andre. Reiser ligger også godt til rette. Spesielt av den kortere og konsise typen. Om du har planlagt en lengre reise, kanskje til utlandet, bør du belage deg på at plutselige endringer oppstår. Ettersom høsten utvikler seg, blir du mer og mer hjemmekjær. Din familie blir viktig.

Kjærlighet:

Størst sjanse for at du går hen og forelsker deg, kommer først lenger ut på høstparten. Inntil da søker du mer trygghet og sikkerhet, enn lettsindig flørt og amorøse eventyr. Men om du er på jakt etter en kjæreste, bli ikke forbauset om du finner ham eller henne før den første snøen faller.

Jobb og penger:

Generelt er du inne i en super tid for jobb og karriere. Din sosiale stilling, samme hva den enn er, kommer til å ekspandere. Men likevel må du bruke høsten til å legge planer for hvordan du vil at ditt yrkesmessige liv skal bli. Ikke press for hardt på nå, for resultatene kommer nærmere nyåret.

Høstens leveregel: Avslutt gamle saker før du begynner på noe nytt.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for løven!

Jomfruen

(23. august-22. september)

Generelt:

For reiser ligger det godt til rette. Det samme gjør utdannelse eller noe som gjør at du utvider din horisont på en eller annen måte. Kan du kombinere disse to tingene, kommer du til å få en begivenhetsrik høst. Du har en flott evne til å se ting i rett perspektiv. Du kommer til å forandre ditt eget syn på deg selv i løpet av høsten.

Kjærlighet::

Om du ikke passer deg, kan kjærligheten påføre deg noen sår i løpet av høsten. Du kan være impulsiv og ubetenksom i romantiske forhold. Du vil heller tjene på å strekke ut en hjelpende hånd til den du vil bedåre, i stedet for å vise din styrke gjennom makt og muskler. Du er fysisk i amour.

Jobb og penger:

Penger og atter penger. Ja slik starter egentlig høsten for deg. Du er inne i en helt super tid for økonomi. At du vil ha økt dine materielle verdier innen høstens utgang, ser meget sannsynlig ut. Men når det er sagt, skal du heller ikke bruke over evne. Da kommer det en sur regning for dagen.

Høstens leveregel: Lev i nuet, men planlegg for fremtiden.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for jomfruen!

Vekten

(23. september-22. oktober)

Generelt:

Det blir en interessant tid fremover. Du er veldig fokusert på deg og ditt, nesten på grensen til at andre vil kalle deg egosentrisk. Egentlig er du ikke det, men du er så opptatt av å få gjennomført dine målsettinger, at du rett og slett glemmer andre menneskers tilstedeværelse. Hva som er rett og galt i dette, vet du best selv. Én ting er sikkert - det er du selv som er drivkraften i ditt eget liv for tiden.

Kjærlighet:

Du blir så opptatt av deg og ditt at romantikk og kjærlighet kommer litt på sidelinjen. Det er ikke akkurat dette du prioriterer for tiden. Bortsett fra at i parforhold kan du få en uventet overraskelse. Plutselig kan den snu hverdagen din helt på hodet. Nå gjelder det å prioritere med klokskap.

Jobb og penger:

Etter hvert som høsten utvikler seg, kommer penger og økonomi mer og mer i fokus. Heldigvis på en positiv måte, kan vi si. Ja, du er faktisk inne i årets kanskje største periode for dine materielle goder. Hvis du spiller på lag med din partner, kan pengebingen bare fortsette å vokse og vokse.

Høstens leveregel: Møt forandringer med løftet hode.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for vekten!

Skorpionen

(23. oktober-21. november)

Generelt:

Høsten starter litt merkelig på den måten at du ikke helt vet hva som foregår i livet ditt. Ting er tåkelagte og du synes du får lite klarhet i situasjoner. Fortvil ei, etter hvert vil du få mer selvtillit, pågangsmot og entusiasme enn du kan greie å håndtere. Problemet blir ikke nok energi, men hvordan du skal fordele den fornuftig. Greier du det, er det ingen grenser for hva du kan oppnå.

Kjærlighet:

Når det gjelder parforhold, er du generelt inne i en super tid. Ekspansjon, hell og lykke følger deg på din vei gjennom kjærlighet og samliv. Er du singel, eller er i forhold hvor dere ønsker å flytte sammen, må du regne med at ting ikke skjer så fort som du vil. Ikke stress, men ta tiden til hjelp.

Jobb og penger:

Økonomien blir bedre etter hvert som høsten utvikler seg. Du får mange interessante planeter inn i ditt astrologiske hus eller område for penger og materielle goder. Du går en super tid i møte. Men du vil tjene enda mer om du samarbeider, eller finner deg en partner, i stedet for å gjøre alt alene.

Høstens leveregel: Tenk langsiktig.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for skorpionen!

Skytten

(22. november-21. desember)

Generelt:

Det starter med masse sosial aktivitet og hyggelige selskap med venner og bekjente. Et kurs eller et seminar ligger det også an til. En fin tid for samvær med andre som deler dine interesser. Etter hvert som høsten går, får du mer og mer interesse for en større dimensjon med selve livet. Interesse for det spirituelle, åndelige eller alternative vil forsterke seg hos deg på en eller annen måte.

Kjærlighet:

Det er bedre at du forbereder deg på en del tumulter og uforutsette hendelser. Spesielt om du er singel, eller for tiden er i et mer lettsindig forhold. Den ene dagen kan du være stormforelsket, hvorpå den neste, banker ditt hjerte for noen andre. Nå trenger du stor selvstendighet og frihet i kjærligheten.

Jobb og penger:

Du opplever økonomien som en stor runddans. Til tider vil den være fantastisk, mens i andre øyeblikk, sliter du mer. Penger sitter lett. De forsvinner like fort som de kommer. Om du vil ha det slik, er opp til deg selv. Men det kan være lurt å sette av noen kroner på konto når du er på topp.

Høstens leveregel: Så lenge ditt utgangspunkt er å hjelpe andre, er du trygg.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for skytten!

Steinbukken

(22. desember-19. januar)

Generelt:

Høsten kan by på noen uforutsette utfordringer i hus, hjem og familiesituasjon. Men det kan også være at du rett og slett har tenkt å flytte. Uansett søker du nå mer bevegelsesfrihet innenfor hjemmets fire vegger. Det du egentlig leter etter, er til syvende og sist din individuelle og sanne identitet som menneske. Ditt ønske om å realisere deg selv, er stort.

Kjærlighet:

Er du singel eller lever et uforpliktende kjærlighetsliv, blir høsten så absolutt ingen mørketid. Romantikk, flørt og forelskelser bare lyser mot deg. At du har inntrådt i et forhold før året er omme, er så godt som sikkert. Men vær klar over at ting kan ta litt lengre tid enn hva du selv ønsker.

Jobb og penger:

I jobb og karriere, er du i ditt ess! Din verdi som sjef, ansatt eller vanlig samfunnsborger står høyt i kurs for tiden. Men du skal være klar over at det også krever en innsats fra din side. Til gjengjeld vil du også bli skikkelig belønnet. Endringer i økonomien din er knyttet opp til hus og hjem.

Høstens leveregel: Legg vekk ting du ikke lenger trenger. Se fremover.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for steinbukken!

Vannmannen Fiskene Vren Tyren Tvillingene Krepsen Lven Jomfruen Vekten Skorpionen Skytten Steinbukken

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning