Hold deg slank som Hollywood!

Stjernene i Hollywood har et konstant slankepress på seg og må holde formen hver eneste dag. Men de har det travelt og trenger derfor effektive slanketips. De får du her!

Publisert Oppdatert
Du tenker gjerne ofte at du ikke har tid til å trene fordi du har så mye du må fylle dagen din med. Vel, slik har Hollywoods stjerner det hele tiden, men de er nødt å holde seg i form og spise sunt for å beholde jobbene sine. Da krever det at de finner raske og virkningsfulle løsninger for være slank.

Nedenfor finner du gode råd.

Smutthull

Av og til er timeplanen vår spekket og den eneste tiden vi kan få trent på er i lunsjtiden eller rett etter jobb klokken fire. Hollywood stjernene avslører hemmelighetene sine for å se fantastisk ut på den røde løperen;

- Først og fremst kan du tenke på å stå opp tidligere for å trene. Du får en kickstart på dagen, og det holder energien din oppe resten av dagen, sier Rebecca Romijn fra Ugly Betty.

- Yoga er avslappende og samtidig godt for styrken i kroppen. Se om du kan stå opp tidligere og gjøre yoga på stuegulvet ditt, gjør det i lunsjen eller rett etter jobb. Det føles godt, mener Minnie Driver fra The Riches.

- Hvis du ikke orker å trene etter jobb, sørg for å trene tidligere ellers kommer du ikke til å gjøre det, sier Meredith Vieira fra Today.

- Det gjelder å prioritere tiden sin skikkelig. Planlegg dagen din og se når du har tid til å trene, deretter lover du deg selv at du skal gjøre det, forklarer Kristanna Loken fra Painkiller Jane.

- Jogg på tredemøllen om dagen hvis du kan det, ha musikk på ørene og tren så hardt du orker. Du kan slappe av om kvelden, sier Ann Curry fra Today.

Trene hjemme eller på jobb

- Trene på jobben hvis du har muligheten til det, råder Samantha Harris fra amerikanske Dancing with the Stars.

- Det er et gammelt triks, men bruk trappene på jobben så mye du kan. Du behøver ikke alltid å ha en hel gym med deg for å få god trening, sier Marisol Nichols fra 24.

- Om du som Hollywoodstjernene jobber 12-13 timer om dagen, er det vanskelig å få en trening inn i mellom alt. Men du kan invistere i et treningsapparat til huset ditt om det kan hjelpe deg, forteller Courteney Cox fra Dirt.

- Du trenger bare trene 30 minutter i slengen per dag, når du har tid, hiv deg på sykkelen eller jogg deg en kort tur, sier Kristen Bell fra Veronica Mars.

- Jogging med musikk er fantastisk og undersøkelser viser at vi løper seks til åtte minutter lengre med musikk på ørene, sier Lauren Graham fra Gilmore Girls.

- Om du går på fjellet og lar det være hobbyen din, vil du nesten ikke merke hvor beinhardt du trener! Fjellturer er knallbra trening for musklene og kondisjonen og ypperlig å gjøre sammen med andre. Ta deg en fjelltur om ettermiddagene eller i helgene, råder Ana Ortiz fra Ugly Betty.

- Har du hund kan du gå tur med den før jobb. Ikke bli gal fordi du prøver å være sunn, spis når du vil, men bevege deg så har du ingenting å bekymre deg for, sier Sarah Jones fra The Wedding Bells.Kilde:ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning