Helseinfo på nett

Har du helsespørsmål får du mest sannsynlig svar på nett.

Publisert Oppdatert
Den nye helseportalen Frimm.no er et sted som handler om både mennesker og dyr. Siden består av et tverrfaglig ekspertpanel på foreløpig ni eksperter, og flere er ledende i Norge innenfor sine områder.

Fysisk og psykisk

- Vi satser tungt på en del helseområder som har fått en økende omtale det siste årene, blant annet matintoleranse, ME, ADHD, diabetes, cøliaki, økologisk mat, og ikke minst kosthold og psykisk/fysisk helse, forteller daglig leder Arnar Eidskrem.

I tillegg fokuserer portalen på behandling og helse for dyr. I den sammenheng har ekspertene fått med veterinær Are Thoresen som bruker både alternativ og tradisjonell medisin i sin behandling av dyr.

- Annerledes

- Vi ser på Frimm.no som en annerledes helseportal hvor vi ønsker å forsterke den friske delen i mennesket og styrke den delen i oss som er syk eller har plager. Dette understøttes av hva vi kaller "et liv i balanse" hvor vi har definert 11 grunnleggende elementer, sier Eidskrem.

Ekspertpanelet utgjør blant annet erneræringsterapeut Jens Veiersted, lege og ernæringsekspert Anna Kathrine Ljøgodt ved Balder-klinikken, og lege Geir Flatabø.

Målsettingen med portalen er å bli ledende innenfor blant annet de nevnte helseområdene.

- Vi vil skape et ressurssenter som også forankrer foreninger og forbund, og vi er i samtaler med Diabetesforbundet, Cøliakiforeningen, ME-foreningen, Proteinintoleranseforeningen og Foreningen 2 Foreldre med flere, forteller Eidskrem.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning