Godteboks med støt

Hva sier du til en godteboks som gir deg støt om du spiser for mye? Eller hva med et lite drivhus på nøkkelringen? Dette er bare to av uendelig mange duppeditter på markedet.

Publisert Oppdatert
Er du på slankern, men får det ikke helt til? Da kan kanskje den nye godteboksen være noe for deg. Den er nemlig utstyrt med tidslås, og hvis du prøver å åpne boksen før tiden er inne så får du deg et aldri så lite støt. Tidsrammen stiller du selv, og dermed kan du forsikre deg om at du ikke småspiser søtsaker hele dagen.

Hvis du syns det er koselig med planter som spirer og gror, men ikke har plass eller ork til å holde styr på et skikkelig drivhus? «PetTree» er små, levende planter som vokser inni en liten glasskuppel. Kuppelen er liten nok til at man kan feste den på nøkkelringen eller mobilen. Planten trenger litt lys, så ta nøkkelknippet opp fra vesken innimellom, og dypp kuppelen i vann en gang i måneden. Etter cirka 6 måneder vil planten din være stor nok til at du kan ta den ut fra glasskuppelen og plante den på egen hånd. Hver plante måler 4,2 x 2,5 centimeter som nye og «ugrodd».

Hva sier du til å ha en ku på kjøkkenet? Med disse klistremerkene kan du få et helt vanlig hvitt kjøleskap til å se ut som et drøvtyggende dyr. Som nettstedet sier; «hvordan kan du forvente at melken holder seg frisk i et kjøleskap som ikke likner en ku? Videre sier de at klistremerkene er vanntett (som kuer flest), og enkle å fjerne (ulikt kuer flest).

Er du glad i cappucino, men har ingen ordentlig kaffemaskin? Da kan denne koppen kanskje være noe for deg. Koppen har innebygget mikser i bunnen, slik at cappucinoskummet blir helt riktig. Hell først i melk, miks til det skummer, hell i kaffe og dryss over sjokolade, sukker eller kanel. Perfekt til travle arbeidsdager?

Bjørnen Henry er en søt liten sak, en myk og god teddybjørn som attpåtil kan varmes i mikroen, slik at han også blir varm som en sprell levende bamse. Husk bare på å ikke bruke grillelementet i mikroen, det kan fort bli vel hett selv for lille Henry.

Det hender i ny og ne at noen mener de har sett Jesus i en toastskive, ved at man kan skimte et omriss som minner om Jesus' ansikt. Nå kan du lage dine helt egne jomfru Maria loffskiver, ved å stikke ut mønster ved hjelp av disse formene. Resultatet blir kanskje litt for perfekt til at man kan varsle verdenspressen, men det blir i alle fall en morsom frokost!

Foto: gadgets.no, iwantoneofthose.no, linuxbutikken.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning