Gå i vei!

Bort med kaloriene en gang for alle!

Publisert Oppdatert
Slutt å få dårlig samvittighet for det pizzastykket du spiste tidligere i uken, eller det sjokoladekakestykket du nøt etter lunsj!

Helseekspert Leslie Sansone sier at du ikke skal tenke på inntaket av usunn mat som å være utro mot din sunne diett!

- Bare brenn av kaloriene igjen med litt ekstra trening! Det finnes utallige kaloriforbrenningsmetoder i tillegg til sunt kosthold, og det er bare å kjøre på, sier Sansone til nettstedet Yourtotalhealth.com.

Steg for steg

Når du handler mat er det god plass til sunn mat i handlevognen. Men det er greit med en pizza i ny og ne, bare ta trappene i stedenfor heisen i kjøpesenteret, gå opp rulletrappene og når du kommer hjem fra handleturen kan du gå i trappene hjemme i 20 minutter.

Så enkelt har du da brent av cirka 460 kalorier!

Treningsvenn

Noen dager trenger du bare sjokolade, mye sjokolade. Og etter at du har slukt en stor sjokoladebar, hvorfor ikke ta deg en trimtur sammen med hunden din en time?

Du forbrenner cirka 260 kalorier og hunden får også trimmet litt.

Tur i parken

I kaffepausen din fikk du plutselig så lyst på varm sjokolade og en kjeks. Ikke få panikk!

Ta en tur i parken når du er på vei hjem eller har lunsj.

Beveg deg

Om du har hatt en hektisk dag på jobb og barna maser, har du gjerne lite energi til å lage en sunn middag. Lar du McDonalds gjøre jobben den dagen, kan du kvitte deg med kaloriene neste dag mens du gjør litt husarbeid.

Å bære skittentøy opp og ned trapper eller flytte ting opp og ned trapper i 45 minutter brenner du av rundt 489 kalorier.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning