Frokost-Wenche med ny bok!

- Å vise omsorg er for meg nært forbundet med mat, sier TV-kokken Wenche Andersen. Det viser hun tydelig i sin nye bok Velkommen- kunsten å ta vare på venner

Publisert Oppdatert
- Jeg har hatt så mange gode opplevelser med mine venner og familie som jeg gjerne vil dele med andre, sier Wenche Andersen.

Utradisjonell

Dette er den åttende kokeboken fra Wenche Andersens penn, men som tittelen tilsier er dette mer enn en kokebok i tradisjonell forstand. Boken er en estetisk samling bilder og oppskrifter til inspirasjon og opplysning, ispedd gode råd om skikk og bruk og borddekking.

- Dette er en bok som kan brukes og leses, ikke bare når man skal ha gjester, sier forfatteren selv.

Hverdagsgleder

Wenche Andersen forteller at målet med boken, uten å være formanende, er å formidle enkel kunnskap som skaper trygghet og bidrar til at folk føler seg vel i selskap. - Jeg ville lage en bok om det å ha gjester, utenom de store anledningene. Derfor omhandler boken min små, hverdagslige ting. Det er jo hverdagsmennesker det er flest av.

- Jeg samlet noen gode oppskrifter og noen gode råd for hvordan du kan gjøre det enkelt for deg selv når du inviterer til små og store selskaper, sier Wenche.

Alltid tid for venner

Boken er delt inn i kapitler etter de ulike årstidene med forslag til ulike anledninger for å samle vennegjengen uavhengig av om det er sommer, høst, vinter eller vår. Boken har også tips og råd til hvordan man kan få plass til noen minneverdige høydepunkter innimellom salgene.

- Alt for mange sitter inne hos seg selv og sturer over en grå høstdag. Grip heller den muligheten til å invitere venner hjem, pynt med stearinlys og tenn i peisen. Sesongene gir muligheter for spennende variasjoner. Bruk dem positivt. Ikke la være å invitere venner, avslutter Wenche.

i_214430

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning