Engleterapi

Tenk deg å ha en helt personlig engel i himmelen. Som du kan påkalle bare ved å lukke øynene. I følge tradisjonene finnes det syv erkeengler.

Publisert Oppdatert
De heter Mikael, Gabriel, Rafael, Uriel, Raguel, Sariel og Remiel. Disse har forskjellige oppgaver i himmelen og på jorden.

Å påkalle en av dem er faktisk langt enklere enn man skulle tro. En mye anvendt metode er å benytte såkalte "o rakelkort". Du kan for eksempel kjøpe boken Healing with the angels, som inkluderer 44 fargerike kort med motiverende budskaper fra de forskjellige englene. Ett av kortene har overskriften "Body Care" hvor det står at englene tvinger deg til å ta vare på krop­pen din. Det understrekes at du skal spise sunt, trene regelmessig og unngå giftstoffer. Englene bruker dette kortet for å ¿nne ut om du ønsker å ivareta deg selv. Hvis du ikke følger rådet om å leve sunt, vil de komme tilbake og minne deg på at kroppen er et instrument som ved god behand­ling vil spille med større harmoni. Hvis du følger englenes råd vil du få belønning i form av større energi og livsglede. Englene vil hjelpe deg å ¿nne tid og motivasjon til å trene. Du vil miste begjæret etter usunne ting. Englene vil også hjelpe deg til å verdsette og glede deg over den nye livsstilen som kommer av kroppens renselse og fornyelse. Boken og orakelkortene kan kjøpes på Amazon.com for 150 kroner.

Artikkelen er et utdrag fra en av metodene i den nye boken 101 måter å slutte å røyke på, av Atle Bredesen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning