Den hemmelige teen

Nest etter vann er te den drikken som inntas i størst mengde rundt om i verden. Det finnes flere te-sorter på markedet som påstås å være effektive mot røyking.

Publisert Oppdatert
En av dem markedsføres som West Lake Stop Smoking Tea og er basert på en formel som har blitt brukt i ¿ere århundre for å avvenne fattige kinesiske bønder som ble avhengige av den opiumen de selv dyrket. Det hevdes at den bekjemper de fysiske og psykiske utfordringene forbundet med røykeavvenning. De naturlige tilsetningene og aromaene skal dempe røykesuget og virke beroligende på nervene.
Den samme teen benyttes forøvrig innen tradisjonell kinesisk medisin, blant annet for å rense kroppen for giftige stoffer.

De of¿sielle ingrediensene er grønn te, lotusfrø, ginsengblader, betelnøtt, aspargesrot, og lakrisrot. Men eksakt hvordan teen fremstilles har vært en dypt bevart hemmelighet i alle år. Ved å drikke en kopp av denne teen i stedet for å ta en sigarett, skal behovet gradvis avta. Selv den innbilte gode smaken av sigaretter vil etter hvert forsvinne.

Teen kan tas så ofte du føler behov. Eneste forbehold for å lykkes med avvenningen er at det i tillegg til teen forutsetter en sterk vilje til å slutte fra din egen side. West Lake Stop Smoking Tea kan blant annet kjøpes på HerbalShop.com .
Prisen er rundt 50 kroner for en boks med 8 poser.

Artikkelen er et utdrag fra en av metodene i den nye boken 101 måter å slutte å røyke på, av Atle Bredesen.


Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning