Badebøtte!

Har du ofte dårlig tid, eller henger større søsken over skulderene dine og roper: "vi vil også bade!", hver gang du forsøker å duppe prinsessen eller prinsen i vann? Finn frem vaskebøtta, fyll den halvfull, og putt goungen oppi.

Publisert Oppdatert
Det vil undre deg hvor kjekt babyen din får det, puttet oppi vaskebøtta. Bøtta er akkurat passe stor, og det er godt for deg å kunne ha begge hendene fri under badingen. Bare pass på å vaske bøtta godt før bruk, grønsåpe er ikke bra for sart babyhud.

Tummy Tube heter den egentlige oppfinnelsen, en badebøtte. Den ble utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, spedbarnspleiere og psykologer for å lette overgangen fra et liv i mors mage til verden utenfor. Det varme vannet og de beskyttende omgivelsene vil minne barnet om den trygge gode følelsen det hadde i mors liv. Når det nyfødte barnet blir senket ned i TummyTub inntar det automatisk fosterstilling og det er utrolig hvor raskt barnet roer seg ned og blir avslappet.

NB: På Tummy Tubes sider advares det mot å bruke vanlige bøtte som badekar. Bøttene kan skli, de har ikke riktig avrunde kanter og barnets fingre kan klemmes i hanken.

TommyTube finner du ved å trykke her , og kan bestilles fra samme sted for 280,-.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning