Årshoroskop 2013

Årshoroskop 2013

Lurer du på hva 2013 har å by på?

2013: Blir dette et år i kjærlighetens tegn?
2013: Blir dette et år i kjærlighetens tegn? Foto: FOTO: Crestock
Publisert Oppdatert

Årshoroskop for 2013 er skrevet av Tore Lomsdalen for Norges største rådgivningstjeneste Eksperthjelp.no.

Væren (20. mars - 18. april)

Generelt:

Overraskelsenes tid er ennå ikke forbi. Spesielt de av dere som er født mellom den 24. mars og 2. april vil merke dette mest. Men som Vær har du ikke noe imot forandringer og nye utfordringer. Lediggang og stagnasjon gjør deg bare irritabel og rastløs. Det som skaper uforutsette endringer for deg i 2013, er at den nytenkende Uranus står sterkt plassert i ditt eget stjernetegn.

Dette blir et år du burde se muligheter fremfor begrensinger. Gjør du det, kan dette bli et fremgangsrikt år. Fra sommeren av kommer du inn i en lykkelig periode for hjemmet, og det ligger an til en familieforøkelse. Det er også en fin tid for å utvide eller forbedre huset ditt. Kanskje blir du også litt mer heldig i enkelte ting du gjør, eller vil oppnå.

Yrke, karriere og økonomi:

Ditt astrologiske pengehus er ikke i fokus i 2013, i motsetning til i fjor, da hadde mange av dere en flott og ekspansiv økonomisk utvikling, hvor du hadde muligheter til å legge deg opp noen kroner. Men det blir også tider i år hvor økonomisk vekst kan finne sted, og april og mai er to slike måneder. Generelt burde du være forsiktig, og tenke deg godt om før du går inn i samarbeidsprosjekter. Kanskje må du støtte din partner økonomisk.

I jobben har mange vært gjennom en del omstruktureringer eller omstillingsprosesser de siste årene. Om du ikke har hatt det, skal du ikke se bort fra at det kan skje nå. Det hender mye i både jobb og økonomi på verdensbasis, og du kan bli mer eller mindre direkte innblandet i dette. Det blir viktig å ha et åpent sinn til endringer rundt deg. Men utfører du jobben din med ansvar og ærgjerrighet, har du også gode muligheter til et karrieresprang.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

De siste årene har vært vanskelig for mange Værer. Enkelte forhold har tatt slutt eller blitt omstrukturert. Noen har også etablert et nytt partnerskap. Den strenge, men rettskaffende Saturn, har forårsaket denne testperioden i kjærlighetslivet til mange av dere. Men nå kan du glede deg fordi du går mot lysere tider i kjærlighet og romantikk.

Det positive er at forhold som har overlevd de siste par årene står meget sterkt for fremtiden.

Generelt blir det slik at de som nå er i et parforhold, mest sannsynlig vil forbli i det, samtidig som de som er single, også vil fortsette med å være single. Eller for å si det slik, nå er det du selv som tar dine valg når det kommer til samliv, romantikk og lidenskap. Nå søker du kvalitet i lidenskap og kjærlighet.

Leveregel for 2013: Ta enhver forandring som en positiv utfordring.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Tyren (20. april - 20. mai)

Generelt:

Frem til sommeren står lykkeplaneten Jupiter sterkt plassert i horoskopet ditt. Dette burde gi deg fremgang og ekspansjon på flere plan. Nå har du fine muligheter til å videreutvikle din egen selvverdi, og ting som er spesielt viktig for deg. Uansett hva slags situasjon du er i ser det ut som om din generelle helse og velvære får en positiv utvikling i år.

2013 blir også viktig for din egen selvutvikling. Mye dreier seg om hvordan du takler forholdet til andre mennesker, og kanskje spesielt kjærlighet og parforhold. Begreper som tilgivelse og fleksibilitet blir noe du antagelig må forholde deg til. Dette er også en super periode for å styrke din indre frihet. Andre menneskers synspunkter om deg selv kommer til å bety mindre.

Yrke, karriere og økonomi:

For mange av dere har økonomien vært svært bra siden sommeren 2012, men egentlig har penger kommet til deg lettere hele de siste to årene. Denne fine utviklingen forsetter i første omgang frem til sommeren. Det betyr ikke at alt du rører blir til gull, men at du er mer heldig enn ellers, skal du ikke se bort fra.

Det betyr ikke at du ikke må jobbe for kronene, men det er slik at du nærmest får dobbelt betalt for din innsats, for å si det slik. Du bør også være klar over at utgiftssiden kan utvikle seg tilsvarende. Februar er en fin tid for karrieren. En lønnsøkning eller en forfremmelse kan ligge å vente på deg. Noen endringer i forbindelse med yrket vil sikkert skje. Å være fleksibel tjener du på.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Det er flere perioder i 2013 hvor romantikk og flørt ligger godt til rette. Dette er også tider hvor du kan gå hen og forelske deg. Den første gode muligheten er fra midten av april og tre/fire uker fremover. Sommerforelskelsen ser også ut til å være sikret, og kjærlighetsplaneten Venus hjelper deg til dette. November og desember er perfekt for romantiske reiser og opplevelser.

Men når dette er sagt, bør du også vite at mange av dere vil gå igjennom en testperiode i kjærlighetslivet. Spesielt partnerskap og samliv vil merke dette. Forhold som helt eller delvis har sluknet, kan møte utfordringer. Noen relasjoner kan opphøre, mens andre blir omstrukturert og får en ny gnist av romantikk og lidenskap. Kjærlighet som overlever nå, står sterkt for fremtiden.

Leveregel for 2013: Alt har sin pris, men indre styrke kan ingen ta fra deg.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Tvillingene (21. mai - 19. juni)

Generelt:

Dette året kan bli virkelig interessant for deg. Siden i fjor sommer har optimistiske Jupiter, som har en tendens til å bringe oss hell og lykke på vår vei, stått sterkt passert i ditt eget stjernetegn. Der blir den frem til sommeren. Men det fine er, at den også etterpå vil påvirke deg positivt, og spesielt det som har med penger og økonomi å gjøre. Men du skal likevel beholde en viss realisme i alt du gjør.

Reiser blir også interessant i år. Spesielt i mai og november bør du være forbedret på uventede endringer. Du bør heller ikke utsette deg for noe dumdristig eller farlig. Juli og august vil være en fin tid å tilbringe hjemme sammen med familien. Dette er også et år hvor du vil videreutvikle dine spirituelle og åndelige interesser. Det å hjelpe andre mennesker, får en større betydning for deg.

Yrke, karriere og økonomi:

Dette er ikke et spesielt godt år for å skifte jobb, eller det du steller med til daglig. Det blir mere mottoet; skomaker bli ved din lest. Om du får et godt tilbud fra noen skal du selvsagt vurdere det, men før du slår til, bør forsikre deg om at det er en trygg og stabil arbeidsplass. Generelt kommer du lengst ved å samarbeide med andre, til tross for at du har masse optimisme og pågangsmot på egne vegne.

Gjennom teamspill sliter du deg mindre ut. Du må regne med at det blir et år med full fart. Fra slutten av juni kommer du inn i en aldeles super periode for penger og økonomi. Universet tilbyr deg mange muligheter til å øke dine materielle goder, så grip de sjansene som byr seg. I juli og august bør du være litt forsiktig om du tenker på å bruke et større beløp.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

2013 blir generelt et stort år for kjærlighet og parforhold. Det som støtter opp om dette fra universets side, er at lykkeplaneten Jupiter for tiden befinner seg i ditt eget stjernetegn, Dette er også din personlige kjærlighetsplanet. Nå er det slik at romantikk og lidenskap kommer til deg - du behøver ikke engang søke den opp. Blir du forelsket i en helt spesiell person, skal du ikke se bort fra at dette er din tvillingsjel.

Helt frem til sommeren blir det veldig bra. August kan by på noen uforutsette endringer, men i utgangspunktet lover det bra. Da er det mulig du helt plutselig går hen og forelsker deg. Egentlig vil du stort sett ha hellet med deg gjennom hele året. Februar og mai blir også flotte måneder, hvor det skjer interessante romantiske opplevelser og andre ting.

Leveregel for 2013: Ikke spre deg over for mange felter, men prioriter dine viktigste saker.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Krepsen (21. juni - 21. juli)

Generelt:

Fra sommeren av kommer du inn i en kjempeflott syklus i livet ditt. Det var tolv år siden dette skjedde, så utnytt enhver situasjon som kommer på din vei med både omhu og kløkt. Men før sommeren kommer, bør du forsøke å gjøre deg ferdig med oppgaver og ting du holder på med. På den måten rydder du plass for en ny og interessant ekspansjon i livet ditt. Gled deg!

Dette er også et fint år for reiser, helst langt avgårde til varmere strøk. Men forsøk å unngå 23. februar til 18. mars om du kan. Dette er en tid hvor misforståelser og forsinkelser i kommunikasjonsmidler lettere oppstår. Fra 26. juni til 20. juli blir det en fin tid for å ta hjemmeferie. Nå trenger du å samle krefter og komme deg igjen etter et hektisk første halvår, og forberede deg for nye oppgaver som ligger og venter.

Yrke, karriere og økonomi:

Dette kan bli et interessant år for økonomien. Nå får du gode muligheter til å skape deg en ekspansiv og solid velstandsøkning. Men prisen er at du må jobbe for det. Selv om du er mer heldig i din omgang med penger, betyr ikke det at de kommer gjennom lotto, spill og spekulative investeringer. På dette området bør du være ekstra forsiktig og ikke spekulere over evne.

Forandringenes tid er enda ikke over for når det gjelder yrke og karriere. Om du ikke skiftet jobb i 2012, bør du belage deg på det i 2013. Om dette blir bra eller utfordrende, avhenger mye av din egen situasjon. Jobber du ansvars- og respektfullt med dine gjøremål, kan du få en forfremmelse eller et karrieresprang. Uansett, nå ønsker du å gi mer av dine individuelle evner og styrke i karrieren.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten har for mange Krepser vært svært turbulent de siste årene. Dette året kan også by på sine utfordringer, og særlig for de som er født de første dagene i juli. På den annen side ser det ut som om at samliv og parforhold som har overlevd til nå, har stor sjanse for å greie seg i det nye året. Forhold, hvor oppriktig kjærlighet eksisterer, står sterkt. Mindre sikkert er det der gløden av romantikk og lidenskap har sluknet.

Når det gjelder den single Krepsen, ser det ut som om de fleste forblir single. På den ene siden kan det virke som om du er litt kritisk til romantikk og flørt, og på den annen siden søker du på en måte den perfekte partneren. Du søker egentlig kvalitet, og setter terskelen høyt i dine relasjoner. Men om du skulle gå hen og finne deg en kjæreste, kan det være din utvalgte tvillingsjel.

Leveregel for 2012: Nå kan du skape deg ny vekst og fremgang gjennom forandringer.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Løven (22. juli - 21. august)

Generelt:

Dette blir relativt sett et bra år, men noen utfordringer bør du likevel regne med. Er du fleksibel og villig til å tilpasse deg nye situasjoner, vil du se at 2013 blir et interessant år for deg. Ditt største fokus blir antagelig hjemmet. Her kan du komme inn i en situasjon som krever opprydning. Spesielt om du bare har latt ting skure og gå, både på et fysisk som psykisk eller et medmenneskelig plan.

Ellers blir opplevelser i forbindelse med reiser, spennende. Nå har du en sterk frihetstrang til å reise dit du har lyst. Å utforske nye og spennende steder, blir topp. Men du skal vokte deg for å bli dumdristig og utsette deg for farer. Astrologisk sett, bør du ta din generelle helse på alvor i år. Samspill mellom kropp, sjel og psyke blir viktig. Sørg for at du tar deg tid til ro og hvile.

Yrke, karriere og økonomi:

I 2012 hadde mange Løver en skikkelig yrkes- og karrieremessig ekspansjon. I år bør du videreføre alt det flotte du oppnådde i fjor. Men du kan også forbedre dine muligheter gjennom å drive PR og bygge ut ditt nettverk. Du treffer betydningsfulle mennesker på kurs, møter eller rett og slett i sosiale sammenkomster. I mai og november kan det skje uforutsette endringer i din arbeidssituasjon.

Hva som inntreffer, avhenger mye av din egen arbeidsmoral, eller hvor tilfreds du er i jobben du gjør. Står du på for fullt og viser ansvar og lojalitet, har du lite å frykte. Men lar du ting bare skure og gå, kan du møte en utfordring. Valget er egentlig ditt. Økonomien blir også stort sett som i fjor. Men fra juli og utover vil det komme gode muligheter til deg. I år må du jobbe for de penger du vil ha.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

2013 starter med hell og full fart for deg som søker en kjæreste, eller vil etablere deg i et partnerskap. Det første kvartalet er kanskje noe av det beste du kan oppleve innenfor romantikk og kjærlighet dette året. Både den fysisk begjærlige Mars og den vakre og sensuelle Venus påvirker deg sterkt i denne tiden. Når et forhold er vel etablert, søker du en dypere form for kjærlighet og lidenskap.

Slutten av juni og de tre første ukene i juli, blir også svært bra. Andre betrakter deg som svært sjarmerende og romantisk. Du har kjærlighet i blikket. En annen bra periode er oktober og begynnelsen av november. Dette er en tid med flørt, lek og moro. I denne tiden fremviser du en selvsikker karisma som gjør at andre faller for deg. En forelskelse kan så absolutt skje.

Leveregel for 2013: Styrk ditt indre selvbilde uten å tenke på hva andre synes.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Jomfruen (22. august - 21. september)

Generelt:

Mange født i Jomfruens tegn har vært igjennom noen utfordrende år. Selv om du ikke er helt fri for ting man må bryne seg på (hvem er vel det?), går du likevel mot en lysere og bedre fremtid på de fleste områder i livet ditt. Når det gjelder alle former for kommunikasjon, bør du være spesielt oppmerksom på at du kun sier ting du kan stå for. Sannhetsbegrepet blir svært viktig.

Det er tre perioder du bør passe på i 2013, når din ledende planet, den informasjonshungrige Merkur, går såkalt retrograd eller baklengs sett fra Jorden. Det er fra 23. februar til 18. mars, 2. til 21. juli og 21. oktober til 11. november. Da bør du ta deg ekstra tid til ro og hvile. Dette er en tid for refleksjoner og planlegging. Ikke for å sette i gang med saker og ting. Vær klar over at kommunikasjonsproblemer kan oppstå.

Yrke, karriere og økonomi:

Spesielt frem til sommeren får du en topp tid for yrke og karriere. Men egentlig blir hele året bra. Da står lykkeplaneten Jupiter i et område i horoskopet ditt som hjelper deg til å ekspandere. Mange vi få en forfremmelse, mens andre vil skifte karriere gjennom interessante tilbud. De arbeidssøkende finner jobber de liker. Nå kommer mulighetene til deg - utnytt dem!

Økonomien ser også lovende ut. Nok en gang er det lykkejegeren Jupiter som står på din side. Denne gangen hjelper han deg på en mer indirekte måte. Frem til slutten av juni vil mange oppleve vekst i materielle goder. Fra den tiden vil penger enten komme fra hjem eller eiendom på en eller annen måte. Men du vil også ha supre økonomiske muligheter gjennom bekjentskapskretsen din.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I de senere årene har mange opplevd endringer og uforutsigbarhet i kjærlighet og parforhold. Selv om dette nå kommer inn i en periode med mere ro og dypere lidenskap, blir det likevel et år som kan være utfordrende. Særlig om den opprinnelige intimiteten for hverandre har svunnet hen. Hvis så, vil mai og november bli to perioder som du bør være spesielt oppmerksom på.

Men du får også noen herlige tider for forelskelser og romantikk. Slutten av april og første uken i mai, er super for kjærlighetsreiser til utlandet. Slutten av juli og midten av august er også topp for generelle kjærlige opplevelser. Da utstråler du en sensuell sjarm og karisma. Desember blir den beste tiden for flørt og kjærlig lek. Da kan du også gå hen og forelske deg.

Leveregel for 2013: Ha perspektiv på ting du vil gjennomføre og dine målsettinger.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Vekten (22. september - 22. oktober)

Generelt:

Fra et par utfordrende år kommer du nå inn i en langt mer optimistisk periode. Lykkeplanten Jupiter står høyt i horoskopet ditt, og hjelper deg til fremgang og ekspansjon. Spesielt vil yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet nyte godt av dette. Derimot, når det gjelder penger og økonomi, ser det ut som om du går gjennom en omstillingsperiode.

Når det gjelder hus og hjem, blir dette et område som kommer til å kreve mye av din tid. Om det er ting som ikke fungerer som det skal, både på et fysisk som et psykologisk plan, bør du ta fatt i det. Nå må du rydde opp i tidligere skuffelser og se fremover. Stort sett blir dette et supert år for reiser. Men det kan være enkelte tider du bør være mer forsiktig enn andre, men det kommer vi tilbake til i månedshoroskopene.

Yrke, karriere og økonomi:

Du kommer inn i en super tid for jobb og karriere. Desto nærmere du kommer sommeren, jo bedre blir det. Lykkeplaneten Jupiter står høyt passert i horoskopet ditt og du vil se at den ene gode muligheten etter den andre kommer på banen. Mange vil skifte til bedre jobber eller gjøre gode karrieresprang. Selvsagt vil det ligge gode økonomiske betingelser i alt dette.

Men likevel, når det kommer til dine penger, blir dette et omstillingsår. Det å spare og ikke forbruke bør bli det toneangivende. At du setter dine utgifter i forhold til dine inntekter, blir særdeles viktig. Skal du kjøpe noe større eller investere, bør du tenke langsiktig. Dette er ikke et år for hurtige og spekulative avkastninger. Da kan du gå fem på. Men hva du til syvende og sist velger, er opp til deg selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I kjærlighet og parforhold er ikke overraskelsens tid forbi. Mange har de siste par årene hatt store omveltninger. Hva som skjer i år, avhenger mye av din egen situasjon. Nå er du inne i en fase hvor du søker større selvstendighet, eller at du søker nye måter å leve ut parforhold og kjærlighetslivet på. Greier du eller dere det, står samlivet sterkt fremover. Om ikke så, kan du møte noen utfordringer.

Den single får et interessant kjærlighetsliv, på den måten at romantikk og flørt oppstår når du minst forventer det. Som lyn fra klar himmel kan du bare gå hen og forelske deg. Men det er kun seriøse forhold som overlever på sikt. Gode tider for kjærlighet er fra midten av januar og frem til første uken i februar. Det samme er fra 16. august til 11. september. Kos deg!

Leveregel for 2013: Rydd opp i det som ikke fungerer og se fremover.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Skorpionen (23. oktober - 21. november)

Generelt:

Den strenge men rettferdige Saturn, kom inn i horoskopet ditt i fjor høst og blir der ut 2014. Dette er en viktig 30-års syklus i livet ditt. I korthet går dette ut på å ta et oppgjør med seg selv. Er det saker du ikke liker eller er fornøyd med i din livsførsel, som for eksempel selvstendighet og integritet, ansvarsbevissthet eller respekt ovenfor deg selv og andre, er nå tidspunktet kommet for å endre på det. At det kan bli noen humper på veien skal du ikke se bort fra, men sluttresultatet blir bra.

Hjemmet blir viktig for deg i år. Det er her du finner indre fred og harmoni når det stormer som verst rundt deg. Fra slutten av juli og utover blir også en super tid for reiser, gjerne langt av sted. Men når du er på tur skal du ikke gjøre noe dumdristig eller uvørent. Hold deg til kjørereglene.

Yrke, karriere og økonomi:

Yrke og karriere blir for mange stort sett uendret i 2013. Eller for å si det slik, det er du selv som styrer dette løpet. Tenker du å gjøre noen forandringer, er juli og august fine måneder for dette. I slutten av juli og resten av året kommer du også inn en generell gunstig periode. Særlig om du jobber med noe knyttet opp til utlandet. Driver du med åndelige eller spirituelle aktiviteter, er du også begunstiget.

Penger ser ut til å bli stort sett som du har det nå. Når det er sagt, ser det ut som om du kan bli økonomisk begunstiget gjennom enten din partner, privat som yrkesmessig, eller en tredje person eller en instans. Dette kan være en forsikringssak, et arveoppgjør eller et fond av et eller annet slag.

Om du har som innstilling å hjelpe andre til å bli rikere, vil du selv også få mer penger på kjøpet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Kjærligheten har de siste par årene stort sett vært bra for Skorpionen. Mange har fått nye bekjentskaper og inngått samliv og parforhold. I år blir det heller slik at den som er i et forhold forsetter med det og den som er singel, forblir også det. De som er i et samliv, kan gjøre det svært bra sammen.

Den single søker romantikk og forelskelse på et langt dypere plan enn flørt og lek, selv om du ikke går av veien for også det. Finner du den rette, er det stor sjanse for at dette er din tvillingsjel. Fra 26. februar og en måned fremover, blir en topp tid for flørt og forelskelser. Det samme er det også fra midten av april og til 10. mai. Fra andre uken i september og til begynnelsen av oktober lover også godt.

Leveregel for 2013: Vær ærlig mot deg selv.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Skytten (22. november - 20. desember)

Generelt:

Dette kan bli et svært fremgangsrikt år hvis du legger mer vekt på samarbeid med andre, i stedet for at du skal greie alt på egenhånd. Nå trenger du andre for å få ting gjort. Dette gir deg suksess og ekspansjon på mange områder i livet. Hjem og familie blir fortsatt viktig. Men du vil merke at om endringer oppstår, blir de mindre drastiske og uforutsigbare enn tidligere.

Når det gjelder din egen selvutvikling, er du inne i en svært viktig syklus. Du bør finne en riktig balanse mellom det å legge vekt på materiell sikkerhet, og din indre emosjonelle og åndelige sikkerhet. Å bygge opp din egenverdi på et psykologisk og spirituelt plan, blir viktig. Dette blir et år du kan vokse enormt på å realisere din egen selvverdi. Dine alternative interesser forsterker seg.

Yrke, karriere og økonomi:

Dette blir et år økonomien kan gå like fort ned som den kommer opp. Derfor er det greit å være klar over dette og ta dine forholdsregler. Når du da får en del penger, gjør du lurt i å sette dem på sparekonto, i stedet for å bruke dem. På den måten har du lite å frykte. Spekulative investeringer bør du holde deg langt borte fra, om du ikke er helt sikker på hva du driver med. Den beste økonomien får du enten ved å samarbeide, eller gjennom din partner.

Siste halvdel av 2013 ser ut til å bli den mest interessante når det gjelder yrke og karriere. Allerede i slutten av juli begynner en fin periode hvor det ligger gode muligheter for både lønnsøkning og et karrieresprang. I oktober og november bør du tenke deg om før du gjør noen endringer, selv om du er flink til å takle uforutsette hendelser. Samarbeid blir viktig om du vil oppnå noe spesielt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Den supre trenden fra i fjor fortsetter med forsterket styrke. Du er inne i en 12-årlig herlig syklus for alt som har å gjøre med kjærlighetslivet ditt. I hvert fall av den mer seriøse typen som har med samliv og parforhold å gjøre. Er du singel, og vil inngå et fast forhold, er mulighetene også fine. Det samme er det også for den single, som kun vil leve et uforpliktende romantisk liv i flørt, lek og forelskelser. Men i dette tilfellet, bør du forbedre deg på et gyngende amorøst liv med uforutsette overraskelser.

En særdeles god tid for å gå hen og forelske seg er fra 21. mars og fire uker fremover. Juni er en topp tid for sommerkjærligheten, for både den single og den etablerte. Bedre kan du nesten ikke få det. Fra 8. oktober til 4. november er også en topp tid. Men fra slutten av oktober bør du belage deg på at misforståelser kan oppstå.

Leveregel for 2012: Rådfør deg med andre, men bruk din magefølelse for å ta avgjørelser.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Steinbukken (21. desember - 18. januar)

Generelt:

I 2013 kommer det til å skje ganske mye. Det kan bli et år hvor du føler at livet ditt går som en berg- og dalbane noen ganger. Uforutsette hendelser lar ikke vente på seg. Hus og hjem er et område hvor det kan skje store uforutsette forandringer. Mulig du selv flytter eller at noen flytter inn eller ut av huset ditt.

Dette er også fint år for å søke åndelige, spirituelle eller alternative interesser og engasjement. Dette vil hjelpe deg til å finne en indre ro i kropp, sinn og sjel når det stormer som verst rundt deg. På den måten skaffer du deg en indre sikkerhet, som gjør at du greier å takle de fleste utfordringene med integritet og autoritet. De fleste reiser i år blir innenfor landets grenser, gjerne i nærmiljøet ditt.

Yrke, karriere og økonomi:

Frem til sommeren kommer du til å ha en super utvikling og ekspansjon i det du jobber med til daglig. Da bør du se muligheter fremfor begrensninger. På den måten kan du øke dine inntekter ganske så markant. Selve karrieren ser ut til å bli mye som den er i dag. Fra juli kommer du lengre om du samarbeider med andre. Teamarbeid er det du tjener mest på, både økonomisk og yrkesmessig.

Mange kommer til å legge om måten de tjener penger på. Om ikke fysisk, så i hvert fall mentalt.

Du blir mer individuell i dine økonomiske affærer. Mange nye og fremtidsrettede ideer kommer til deg. Teknologiske hjelpemidler får større betydning. Du skal likevel være forsiktig med å gå inn i spekulative investeringer om du ikke vet hva du holder på med.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Første halvdel av året blir ganske stille på kjærlighetsfronten. Da kan du heller konsentrere deg om andre ting. Men fra slutten av juni kommer du inn i en herlig lang syklus hvor kjærlighet og parforhold bare kommer til å florere. Mange forhold som sliter, kommer til å få en ny innsprøytning av optimisme og glød. Har du kjæreste, men dere ikke bor sammen, kommer dere til å ta steget fullt ut.

Solformørkelsen den 10. mai gir supre muligheter til at du går hen og forelsker deg. Om ikke det, blir det i alle fall en tid med flørt, lek og moro. Men er du i et forhold som bare så vidt hangler videre, vil dette også komme til et oppgjør. Her blir det briste eller bære. De tre siste ukene i januar er en fin tid for kjærlighet. Fra midten av april til begynnelsen av mai er også en herlig tid for romantikk.

Leveregel for 2012: Ta forandringer som en utfordring til å forbedre din situasjon.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Vannmannen (19. januar - 17. februar)

Generelt:

Dette blir et fint år for å realisere deg selv. Men det skjer ikke helt uten at du selv må bidra. Kanskje til og med møte noe uforutsett motstand. Men med den rette optimistiske holdningen, og at du tar alle endringer som en positiv utfordring, kommer du vel i havn. Ja, ikke bare det, men du får det bedre enn det var før.

På et indre plan går du igjennom en stor transformasjonsperiode. Du skal ikke se bort fra at saker og ting fra fortiden eller underbevisstheten kommer til overflaten. Gjør de det, skal du ikke late som om de ikke eksisterer, men ta fatt og bearbeid dem, uansett hvor vondt det enn gjør. Konstater ting som har skjedd, men ikke bebreid hverken deg selv eller andre. På den måten styrker du deg selv.

Yrke, karriere og økonomi:

Økonomien kan bli svært så bra i år. Men det forutsetter en viss tilpasning fra din side når det gjelder hvordan du vil tjene dine penger. Det viktigste, slik jeg ser det, er at uansett hva du gjør eller driver med, er at du har som innstilling om at arbeidet ditt skal bidra på en måte at det hjelper andre mennesker. Det nytter ikke bare å si det med vakre ord, men det må være din oppriktige og sanne intensjon.

Foruten dette, blir du litt heldig spesielt i første halve året. En lottogevinst kan komme til deg. Men du bør ikke spille over evne. Griskhet betaler seg ikke, heller tvert i mot. I karrieren vil mange av dere møte en del utfordringer. Det kommer en tid hvor du bør se nye muligheter, enten gjennom å skifte jobb eller at du finner nye måter å gjøre ting på. Utdannelse og videreutvikling av dine yrkesmessige kunnskaper betaler seg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Dette er et år hvor de som lever i et parforhold, samliv eller ekteskap, vil mest sannsynlig fortsetter å gjøre det. Det samme gjelder egentlig også den single, som forblir singel. Men selvsagt kan endringer skje, både i den ene og andre retningen. Solformørkelsene den 10. mai og 3. november kan innvirke på dette. Forhold som sliter, og ikke lenger finner kjærlighetens tone og rytme, vil antagelig møte noen utfordringer. Men det kan også skje at nye forhold starter, for den single så vel som for den etablerte.

Der du kommer til å gjøre det kjempebra, og især frem til midtsommeren, er i flørt, lek og romantikk. Nå stortrives du mer i den lettere og mer uforpliktende delen av kjærligheten. Du er inne i en tid hvor forelskelser kommer til deg. Du behøver ikke engang å oppsøke det!

Leveregel for 2013: Min fremtid er det jeg selv som legger opp til.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Fiskene (19. februar - 19. mars)

Generelt:

For hus, hjem og familie er du inne i en super periode. Tenker du på å kjøpe eller selge hus, vil du få gode tilbud. Men om du ikke tenker på å flytte, vil du kanskje oppgradere eller utvide hjemmet ditt på en eller annen måte. Det kan være alt fra en fysisk forbedring, til at familiemedlemmer flytter inn til deg. Er du i en situasjon at du ønsker barn, er siste halvdel 2013 spesielt velegnet.

Dette ser ikke ut til å bli et stort år for lange reiser. Unntaket kan være om du reiser med en målrettet hensikt, eller for å skaffe deg kunnskap. Da er det bra både for privat som for forretningsreiser. En hjemmeferie ser ut til å bli det beste i år. Dette er også en topp tid for å drive med selvutvikling. Mange av dine holdninger til religion, filosofi, det åndelige og alternative, vil gå igjennom en omstillingsprosess.

Yrke, karriere og økonomi:

For å bedre din økonomiske situasjon, uansett hvordan den er, bør du begynne å tenke i nye baner. Om du blir hengende i den samme gamle tralten, vil det kunne skje at din økonomiske situasjon forverrer seg over tid. Men er du villig til å se etter ny muligheter, eller områder hvor du kan tjene penger, er det gode sjanser for at sparekontoen din vil vokse i fremtiden.

Fra juli og utover kommer du også inn i en fin tid for yrke og karriere. Ikke bare det, men du er litt ekstra heldig i ting du foretar deg i forbindelse med jobben. Her kan det også ligge mer penger, men husk at du bør tenke nyskapende. Ny teknologi, data, web, internett, er områder som du bør satse mer på for å øke din økonomi. Her bør du følge godt med på hva som skjer fremover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Først etter juli måned kommer du inn i en herlig tid for romantikk, flørt og lekfylte amorøse eventyr. Da har du i hele et år fremover den super Jupiter sterkt plassert i din midte, for den mer lettsindige type av kjærlighet og svermeri. Denne planeten har en tendens til å bringe hell og lykke i alt den berører. Så at du får en kul tid fremover, er det liten tvil om.

Derimot når det gjelder den mer seriøse delen av kjærlighetslivet som samliv, parforhold og ekteskap, ser det ut til at det kommer til å skje lite i 2013. Med det mener jeg i det store og hele at situasjonen forblir som den er. Den single forblir singel, og den etablerte forsetter med det. Eller for å si det slik, det er du selv som kjører løpet i kjærlighetslivet ditt. Universet blander seg ikke inn i dine saker.

Leveregel for 2013: Din indre lykke gjenspeiler seg i din ytre suksess.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt her .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning