Harde pakker til jul!

Det er ingen hemmelighet at barn ønsker seg harde pakker til jul. Her viser vi deg hvor du kan handle leketøy enkelt og greit på nettet.

Publisert Oppdatert
Toys on net

Toys on net er en ledende norsk leketøysbutikk på nett som kun fokuserer på kjente merkevarer. Her finner du alle de kjente merkene som Lego, Disney, Fisher-Price med fler. Tanken bak Toys on net er å ha de beste prisene samt et meget godt servicesenter.


Stort potensiale

Toys on net er en nystartet butikk. Allerede etter tre uker ser de et stort potensiale i Norge, uttaler daglig leder Arild Myrvoll. I løpet av første halvår vil det komme store nyheter på siden, og planen er å ekspansere til Danmark og Sverige i første kvartal 2006.


Søk etter alder eller merke

Om du ikke har barn selv kan det oppleves vanskelig å finne ut hvilke leketøy som passer til aldersgruppen den du skal kjøpe gave til er i. Hos Toys on net kan du få hjelp. Først velger du alder, deretter om du skal kjøpe gave til en gutt eller en jente, og forslagene ruller opp på skjermen. Jeg testet ved å søke etter gave til ei jente på 5 år, og det stemmer sikkert at denne hadde falt i smak!

Leter du etter et bestemt merke, kan du også få varene sortert etter merke.


Det haster

Det nærmer seg jul, og det haster med å få gavene i hus. Toys on net garanterer at du har gavene før jul om du bestiller innen 18. desember. De pakker også gaven inn for deg om du ønsker det.

Du finner Toys on net HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning