Guri klar som Idolprogramleder

Etter at Idolsendingen var over sist fredag, kunne gjesteprogramleder Berte Rommetveit gi stafettpinnnen videre, førstkommende fredag er det Guri Solberg sin tur.

Publisert Oppdatert
Solveig Kloppen har kastet inn håndkleet for denne gang, og skal konsentrere seg om å "ordentlig" mamma, istedenfor å være liksommamma for Idoldeltakerne.

For å overta Solveigs plass har Tv2 begynt å hanke inn vikarer, Berte Rommetveit fikk begynne gallaen, og at vikarjobben ga Berte mersmak er det ingen tvil om:

- Dette var så gøy! En utrolig stemning i salen og skikkelig trøkk på scenen. Jeg stortrivdes, forteller Berte.

Førstkommende fredag er det altså Guri Solberg fra TV2s "Skal vi danse" sin tur, og at det er discolåter som står på programmet er slettes ingen tilfeldighet i følge Guri;

- Det er jo i kraft av min store dansekompetanse som alle har fått med seg hver søndag. Den er jo enorm, ler hun til TV2.

Det var ikke bare gjesteopptredenen som gjorde forrige Idolsending til noe litt utenom det vanlige. Marita Johansen har imponert stort i de andre finaleprogrammene, og mange ble kanskje litt skuffet over prestasjonen hennes denne gang. Da hun fikk tilbakemeldingen fra dommerne falt bitene litt mer på plass, Marita fikk nemlig et hissig utbrudd av brennkopper tidligere i uken, og var sterkt redusert. Da koppene ikke hadde forsvunnet da sendingen skulle begynne fikk hun lagt et tykt lag med sminke i ansiktet for å skjule utslettet.

I tillegg til Kloppenvikarene får også andre kjendiser mulighet til å være med på Idolbølgen. På lørdag ble det avslørt at Mona Grudt og Gaute Grøtta Grav skal lede det direktesendte Idol-nachspielet etter finalen som går av stabelen 19 mai.

Nachspielprogramlederene skal ta opp tråden fra finalen, og intervjue alle deltakere, vinnere som tapere, rett etter at avgjørelsen har funnet sted.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning