Gullungen på konvolutten

Har du lyst til å gjøre bryllupsinvitasjonen eller dåpstakkekortene til noe helt spesielt? Postens nye "Personlige frimerker" gjør det mulig!

Publisert Oppdatert
Kunne du ønske deg et helt personlig frimerke med bilde av den nyfødte, hunden din eller kanskje med bryllupsbildet? Nå er det mulig! Posten lanserer "Personlige frimerker", en helt ny tjeneste som garantert vil fenge brudepar, barneforeldre, små og store bursdagsbarn og kjæledyreiere.

Det er bare fantasien som setter grenser for hva slags bilde du kan ha på frimerket. Hvilket brudepar vil vel ikke like å ha et bilde av seg selv smilende på invitasjonskonvolutten, istedenfor et helt ordinært frimerke? Og når bryllupet er over vil det jo være perfekt å ha et frimerke med bilde av brudeparet på den store dagen.

Helt personlig

Frimerkene kan brukes til langt mer enn bryllupsinvitasjoner og takkekort. Invitasjoner til barnebursdagen kan ha et bilde av bursdagsbarnet, og dåpsinvitasjonen blir ekstra forseggjort med et bilde av den lille. Eller hva med et frimerke med bilde av deg og bestevenninnen som for tiden bor i utlandet? Den perfekte touch på et hyggelig gammeldags brev!

- Ved å frankere invitasjoner, takkekort eller julehilsener med personlige frimerker får brevet et helt personlig preg, som garantert vil bli lagt merke til og satt pris på av mottakeren, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten.

Frimerkene lages ved at du laster opp ønsket bilde på posten.no/personlige. 20 stk A-Prioritert frimerker med vekt inntil 20 gram koster 220 kroner. Husk at bildet bør være et skarpt nærbilde, og forminsk gjerne bildet selv først, slik at du ser hvordan det blir seende ut i frimerkestørrelse. Frimerkene får du i posten omtrent 4 dager etter bestilling.

Nyheten har blitt tatt vel i mot, og allerede i løpet av de første døgnene var det blitt bestilt 14 000 frimerker.

- En liten frimerkerevolusjon, mener Halvor Fasting, som er frimerkedirektør.

Kanskje er de nye frimerkene akkurat det du trenger til årets julekort? For mer informasjon kan du ta en titt på Posten.no, der du også kan bestille. i_184631 i_184633

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning