Guide for bridezillas

Skal du gifte deg, og har store planer for hvordan feiringen skal være, helt opp til hva du mener gjestene skal ha på seg? Her er rådene som får deg til å bli husket som en hyggelig brud..

Publisert Oppdatert
- Uansett hva slags dresscode dere har, de aller, aller fleste gjester gjør sitt for å pynte seg til bryllypet deres. Ikke krev at gjestene skal se ut som modeller, og la forloveren ha på seg den kjolen hun vil.

- Vær høflig mot floristen, konditoren og kokken. Du kommer absolutt ingen vei med å være sur og gretten, de vil tvert i mot mime «bridezilla» bak ryggen din når du går. Selv om floristen får betalt for å lage brudebuketten din skader det ikke å legge inn litt ekstra aksjer for at hun virkelig skal gjøre sitt ytterste for at den skal bli perfekt.

- Ikke forvent for mye. Det blir mer og mer vanlig at brudeparet betaler sitt eget bryllup, og mange foreldre har ikke mulighet til å spytte inn store pengesummer. Forvent heller ikke at venninnene dine skal arrangere fantastiske utdrikningslag, særlig ikke hvis du er den første som gifter deg i venninnegjengen. Husk at selv om bryllupet er det viktigste som skjer i ditt liv så må venninnene dine ha lov til å ha andre prioriteringer.

- Vær snill mot brudepikene og foreldrene deres. Små barn er søte, men uforutsigbare. Hvis ting skjærer seg litt under vielsen så ta det med godt humør, det viktigste er jo at dere blir gift!

- La forloveren din få arrangere utdrikningslag på sine egne premisser. Hun kjenner deg sannsynligvis godt, så stol på henne. Dette er hennes mulighet til å vise deg at hun bryr seg om deg, så ikke krev at hun skal gjøre det på en spesiell måte.

- Hvis noen avslår en anmodning om å bli forlover, toastmaster eller servitør, ikke bli forbannet. Hvorfor de sier nei kan ha ulike årsaker, ikke press på for å få vite grunnen.

- Si takk! Takk dem som hjelper deg og er tilstede for deg, enten det er ukjente profesjonelle du betaler for eller om det er venner og bekjente som hjelper deg. Mange bruder lurer på hva de bør gi i gave til snille hjelpere; hva med å invitere på en hyggelig middag der du takker for all hjelp? Det er både personlig og hyggelig, og viser at du virkelig har satt pris på tiden og energien de har brukt på dere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning