Gro uke 7

Nest siste kurskveld er over, og utfordring fra kurslederen var klar "Bruk siste uken av kurset som om det var den første!" Første uken var alle veldig motiverte og flinke, etter hvert har det vel dabbet litt av for noen.

Publisert Oppdatert
Derfor lovte vi alle sammen å være ekstra flinke denne siste uken av kurset, så får vi se om det gir utslag.

Disse ukene har gått fort, og nå er det altså bare en uke igjen av dette kurset. De fleste er veldig fornøyde med resultatet sitt, men det er nok også et par i gruppen vår som ikke er så fornøyde med det de har prestert denne gangen. Det er tøft å gå ned mange kilo, og når man etter hvert har gått ned så mye at det begynner å synes kommer alle bort og skryter av hvor slank man har blitt. Da blir det lett til at man tenker at "Jaja, det er jo ganske bra slik som det er nå, det er vel ikke så farlig om jeg tar det kakestykket eller den sjokoladen..." og så spiser man mer enn man burde og stopper opp.

For min del hadde vekta stått helt i ro siden sist uke. Det er jeg egentlig veldig fornøyd med, jeg hadde ikke trodd at jeg hadde gått ned noe. Hadde heller fryktet at jeg hadde gått opp! Vi har nemmelig flyttet denne helgen, og uten ovn, kjøleskap, kjøkkenvekt eller noe er det ikke så lett å holde dietten. Derfor har jeg dytte og spist av mye forskjellig disse dagene, det ble bestilt pizza på lørdag når vi og hjelperne kom fram med flyttelasset, og den levde vi av både lørdags kveld og hele søndag. Jeg har også spit en god del mer enn vanlig, har bært esker og møbler hele fredag-lørdag-sønadg og har følt meg innmari sulten og sliten hele tiden. Derfor har jeg spist det jeg følte at kroppen min trengte, selv om det har vært en god del mer en hva Grete Roede anbefaler. Til gjengjeld har jeg vel nå fått tatt igjen alle de treningspoengene jeg ikke har klart å få med meg gjennom de seks første ukene av kurset, har virkelig fått trent armene nå ja!

Nå er det meste av møbler på plass i det nye huset, og vi begynner å få orden på kjøkken og stue. Jeg håper at jeg får fulgt programmet som jeg skal denne uken, men kommer nok til å sprekke litt nå også.. Vi har høstferie denne uken både mannen min og jeg, og vil få gjort så mye som mulig i huset før vi starter på jobb igjen. Heldigvis er det mange raske og enkle oppskrifter i kursboka, det er kjempedeilig å bare bla opp på en side i boka og finne en middagsoppskrift som man følger fra start til slutt. Da er det ikke så stort tiltak å lage middag selv om man har liten tid og er trett og lei.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning