Gro, uke 1

Jeg var veldig spent og litt smånervøs i dagene etter at jeg tok utfordringen om å bli med på Grete Roedekurs. For å være helt ærlig så har jeg aldri tenkt over hva jeg putter i meg og hvor sunt eller ikke det er.

Publisert Oppdatert
De siste årene har jeg drukket brus i alle fall annenhver dag, og spist ofte og mye av det jeg synes er godt. Vekta har holdt seg gjevnt på i underkant av 85 kilo i flere år, og selv om jeg ikke har vært så fornøyd med det vekta har vist har jeg aldri prøvd å gjøre noe med det. Og nå kom altså sjansen...

Alle de andre i gruppen min hadde gått kurs før. Noen hadde fulgt kurs i sommer eller for ett år siden slik at de nå fortsatte på del to eller tre, andre hadde vært borte fra Grete Roede i så mange år at de valgte å starte på nytt med bok en. Siden jeg viste veldig lite om Grete Roede-kurs før jeg dro ble det mye ny informasjon på en gang. Kcal og brødrasjon, kosemerker og treningspoeng... Hodet ble helt fult av ord og uttrykk som jeg ikke helt fikk taktet på med det samme, dette kommer til å bli tøft!

Målet mitt er såklart å gå ned noen kilo, men hvor mange har jeg ikke riktig bestemt meg for ennå. På neste kurskveld skal jeg få tatt en kroppsanalyse som måler fettprosenten min, og sammen med kurslederen finne ut hva jeg vil sette som mål for disse ukene. Vekta til kurselderen viste 86,6 kilo - med klær. Det vil bli tøft å gå fra å spise akkurat det jeg har hatt lyst på uten å tenke noe over hva det inneholder, til å begynne å veie og regne på alt jeg spiser. I tillegg anbefaler Grete Roede at man trener en viss mengde i løpet av uken, der får jeg virkelig også en utfordring!

HER kan du finne kurs som passer for deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning