Googles Page Creator

Google har lansert sin egen Hjemmeside-generator for de som har Gmail. Du får 100MB lagringsplass og trenger ingen kunnskaper på forhånd.

Publisert Oppdatert
Google er kanskje den mest brukte søkemotoren. I tillegg har det kommet flere nyttig funksjoner den siste tiden.

Googles Gmail er kun tilgjengelig for de som har fått en invitasjon. Alle som registrerer seg får 3 invitasjoner de kan sende videre. Sansynligheten for at du kjenner noen som bruker Gmail er stor, så du kan fint begynne å fiske etter en invitasjon.
Google har en funksjon der du kan få invitasjon på SMS, men denne er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

Nå har Google også laget en hjemmesidegenerator som er tilgjengelig for alle med en gmail-adresse. Den er utrolig enkel å bruke og et supert alternativ for deg som ikke har kunnskaper eller lyst til å lage en egen hjemmeside.

Du kan velge mellom en del ferdige design og legge til tekst og bilder selv. Du får også 4 forskjellige layouts å velge mellom. Noen flere muligheter til å endre utseendet på sidene får du ikke. Men Google opplyser om at det kun er en BETA-versjon som ligger ute. Det er ikke umulig at det kommer flere funksjoner etter hvert.

Opplasting av bilder går forbløffende raskt og du kan velge hvor store bildene skal være når de vises på siden. Det er begrenset hvor du kan plassere teksten og bildene dine. Det følger også med en brukervennlig hjempeside om du skulle sitte fast.

Dette er ikke en tjeneste for de som ønsker å være kreative mht design, men det er absolutt et godt alterativ for deg som bare vil ha et sted å skrive eller legge ut bilder på en enkel måte.

Har du en gmail-adresse og har lyst til å prøve nyheten, så går du inn på denne siden, logger inn med brukernavnet og passordet til gmail-kontoen din og setter i gang.
Adressen til siden din blir http://brukernavn.googlepages.com.

Les om flere av Googles ny og gamle tjenester her .

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning