Gingerspice blir snart mamma!

Plutselig hadde Geri Halliwell gravidmage, og kunne stolt fortelle at hun var 6 måneder på vei. Men hvem faren er, det er det store spørsmålet..

Publisert Oppdatert
Babyen er ventet i slutten av mai, nøyaktig ti år etter at Spice Girls slapp deres første hit, Wannabe, og er i følge Geri "et fullstendig lykkelig uhell".

Bekymret for fertiliteten
Etter den voldsomme dietten Geri gjennomgikk for noen år siden, der hun i beste fall så ut som en syltynn yogafreak, fryktet hun lenge at hun hadde mistet muligheten til å få barn. Når hun nå, for syv måneder siden, hadde gått noen dager over tiden, og testen viste at hun var gravid, ble hun faktisk overlykkelig, selv om graviditeten slett ikke var planlagt.

-Det var aldri et øyeblikks tvil om dette barnet var ønsket. Jeg følte umiddelbart glede og takknemlighet, sier hun til Hello.

Hvor skal hun føde?
Geri bor for øyeblikket i et leid strandhus i Los Angeles, og har enda ikke bestemt seg for om hun skal føde i USA eller i hjemlandet England.

-Jeg er veldig usikker, men må snart bestemme meg, siden jeg snart er så gravid at jeg ikke kan fly. Jeg er jo i bunn og grunn en britisk jente, og vil gjerne at babyen skal ha britisk aksent, siden jeg er stolt av arven min. Samtidig har jeg blitt veldig glad i positiviteten jeg føler i USA, og blir barnet født her vil den få to statsborgerskap.

Kroppslige endringer
Til tross for at Geri har gått usunt mye opp og ned i vekt før, har hun holdt seg sunn og frisk gjennom svangerskapet, og har latt kroppen få vokse slik den vil.

-Jeg har følt det som om noe har tatt over kroppen min, og de tre første månedene følte jeg meg skikkelig dårlig. Samtidig la jeg på meg masse i starten, og på gale stedene, rundt rumpa og puppene. Det er en forferdelig fase når man ikke ser gravid ut, men som om man har spist for mange paier!!

Alenemor?
I årene Spice Girls var store var Girl Power et mantra for krydderjentene. Men å kalle alenemortilværelsen for Girl Power, det er ikke Geri helt enig i:

-Om noe vil jeg kalle det Woman Power, men jeg er svært bevisst på at alle barn har rett til å kjenne sin egen far. Faren til mitt barn og jeg forsøker å finne ut hva slags forhold vi skal ha til hverandre, og på en måte hadde det vært fint om vi hadde vært et stabilt par. Jeg vil ikke fortelle så mye om han, han er ikke en kjent person, og jeg vil beskytte privatlivet hans. Men jeg er glad for at jeg kjenner han så godt som jeg gjør, han er en god venn jeg har kjent i mange år. Jeg gleder meg til barnet kommer, og jeg ser frem til å leve for et annet menneske, og ikke bare ha meg selv å tenke på!
__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning