Gavetips til besteforeldre!

Dette kan du gi bestemor og bestefar til jul!

Publisert Oppdatert


Mange legger mye tid og energi i å finne de rette julegavene, men må gi opp når det gjelder besteforeldre. De har gjerne alt, og resultatet er ofte sokker, konfekt eller vin. Butikker som Enklere Liv og Blindes produkter spesialiserer seg på praktiske produkter som besteforeldre ikke skjønner hvordan de har klart seg uten!

Til besteforeldre

1. Platespiller som spiller alle gamle plater - Mange har kastet ut sitt gamle stereoanlegg men beholdt de gamle platene. Med platespilleren med innebygde høyttalere kan dine besteforeldre gjenoppleve sine ungdomsminner.

2. Bagasjevekt - Overvekt på fly er i dag blitt dyrt. Med en bagasjevekt unngår man overvekt på turen tilbake.

3. Enkel mobiltelefon - En mobiltelefon med tydelig taster uten masse forvirrende funksjoner.

4. Fløte- og juiceåpner - Sikkert praktisk for flere, men mange besteforeldre får ikke de nye fløte- og juicekartongene opp. Med denne åpneren er det ikke noe problem.

5. Knappe-knepper - Eldre fingre kan av og til ha problemer med å kneppe knapper. Med denne knappe-knepperen blir det enkelt og effektivt og kneppe knapper.

6. Strømbryter - Strømbryter som automatisk kobler ut strømmen etter 30 minutter og gjør at man ikke trenger å bekymre seg for om man skrudde av strykejern, kaffekokere og lignende.

7. Fotvasker - Eldre kan vaske føttene mens de dusjer uten å bøye deg.

8. Bråstopp - Mange eldre kommer seg ikke så mye ut om vinteren som de bør. Bråstopp er brodder som er enkle å ta av og på og som gir god trygghet på glatt føre.

9. Penn for slitne fingre - Pen Again er en penn som er laget slik at den kan holdes uten kraft og passer godt for alle med leddgikt eller som skjelver på hånden.

10. Anti-skvulpekopp - drikkekopp som ikke skvulper over uansett hvor mye man skjelver på hånden.

Butikker med hjelpsomme spesialprodukter:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning