Gave til mannen!

Synes du den gaven kjæresten skal få er vanskelig å finne hver jul? Her får du tips!

Publisert Oppdatert
Tipsene under er hentet fra vår julekalender i 2001, det er altså Kvinneguidens brukere som har bidratt med dissef flotte gavetipsene.

Massasje
Kjøp en flaske med god massasjeolje, og legg ved ett "klippekort" på 10 behandlinger hvor du lover gi han en avslappende og god massasje! Legg også ved en cd med veldig rolig avslappende musikk på som skal settes på under behandlingen! Mennene trenger jo skjemmes vekk litt de også!

Hvorfor skal alt være så materielt??
Mitt aller beste forslag er å donere pengene til en veldedig organisasjon. Hva med SOS-barnebyer, Frelsesarmeen?

Lag en liten kortmappe, med ulike tjenester - hvor en donasjon til en veldedig organisasjon er den eneste økonomiske utlegget.

Picknick
Picnic-utflukt i romjulen. Ta med pledd, god mat og drikke (varmt) - og finn et fint sted i naturen.

Mitt aller beste gavetips
til min herlige samboer må være å gjøre noe for han! Kanskje noe han har nesten gruet seg til eller ikke orker å ta fatt på! Rydde i verkstedkassa hans? Garasjen? Fått skifte dekk på bilen eller kanskje ordne noe praktiske greier han ikke føler seg opplagt til.

Et gavekort til en herlig stearinlyskveld, hvor jeg personlig gir han massasje på en helt vanlig mandag når han ikke føler seg fortjent til det?

Uendelighetene er mange. Men å prøve gå inn i hans daglige rutiner å lytte til hva han skullle ønske kunnes gjøres bedre er en virkelig gave da han får føle på kroppen at du lytter! Det fortjener han!

Det beste gavetipset til mannen
er en god bok! Den må velges etter interesse, men i mitt tilfelle ville "Gutta på tur"-boka være et godt alternativ! Hurtigruteboka likeså!

Et gavekort
på go'kart-kjøring. Eller en middagsinvitasjon hvor barnevakt er ordnet og maten er god.

Å benytte sjansen
til å ha litt tid sammen og komme nærmere hverandre kan være en god baktanke med en julegave.:

Forbered en helg i detalj:
Lag en plakat hvor du limer inn hotellet hvor du allerede har bestilt rom. Lim på bilde av barnevakten du allerede har booket inn for den aktuelle helgen. Bilde av restauranten du har bestilt bord på, revybilletter eller hva dere nå liker å gjøre sammen. Det går jo også også ann å lage noen spennende hentydninger til hva som kan være i vente. Pakk inn og gled deg til å se ansiktet til den heldige mottaker!

Pakkekalender
Ingen ting er så romatisk som å gi kjæresten en pakke-julekalender. Jeg laget en med bl.a. en liten vinopptrekker, et gavekort på en kaffe på yndlingskafeén, en liten lekebil, marsipangris... For å gjøre det personlig puttet jeg en liten post-it med datoen og en liten kommentar/notat oppi hver pakke.

Den klassiske kjæreste-gaven i venninnegjengen min har vært "kjærlighetsboka", der man lager et minnealbum om forholdet; med utklipp, sitater, bilder og andre kreative ting.

Disse gavene krever riktignok tid - men er han ikke verdt det?

Shorts
Hei, jeg laget en egen shorts til typen min. Jeg kjøpte en hvit boxer ( går fint med andre farger også). Så satte jeg meg foran pc og valgte noen bilder av meg selv og litt ekstra. Skrev ut dette på spesialpapir til skriven min......etter på strøyk jeg dette på boxeren. Laget også en t-skjorte til han.

Personlig kalender
Man får kjøpt ferdige kalenderblad med måned og dager. Jeg har selv kuttet sort kartong i passende format, cirka 10 x 22 cm. Jeg kuttet 13 ark som jeg bandt sammen med en spiralheftemaskin jeg har tilgjengelig. Her kan man velge sort eller hvitt til innbinding- se hva som passer best. På forsiden laget jeg et tittelark, "Til helten i mitt liv" med et bilde av oss to sammen. (dersom man bruker vanlige fotos, er det lurt å tilpasse arkene til bildeformatet- så man slipper å klippe så mye..... Hvert kalenderark ble så påtegnet en rubrikk for måned og dag, her brukte jeg en mal hvor jeg hadde målt ut rutenett på forhånd. Det ble svært bra med disse nye, dekkende "kulepenntusjene" som nå finnes å få kjøpt i nær sagt alle slags farger.

Et passende bilde ble limt på for hver måned, (jeg satte kalenderen nederst) og øverst skrev jeg noen ord om hvor mye min elskede betur for meg i hverdagen. Det finnes mange passende sitatbøker om man ikke selv klarer å "finne opp kruttet" for hver måned. Men det er ikke vanskelig å finne på noe vakkert å si til den man elsker.........tenk positivt! Selv om dette er lenge siden, er ikke kalenderen tatt ned fra veggen enda, jeg tror det er fordi det var en kjær gave som ble satt stor pris på.

En hjemmevideo
der samboeren, kan se og høre deg fortelle at han skal få en drømmedag, som begynner med frokost på sengen, massasje, lunch i det fri, biltur, etterfulgt av middag på en romantisk restaurant.

Opplevelser
Hvorfor ikke gi en spesiell opplevelse? Gode forslag er fallskjermhopp eller rallykjøring? Dette vil helst sikkert bli satt pris på, da man lever lenge på slike opplevlese.

Noe orginalt!!
Finn noen som kan ta masse bilder av deg i juleklær, det er meningen at du skal strippe på bildene hvor langt du vil gå velger du selv, du kan gjerne beholde en rød truse og nisselua. Enten setter du bildene i et lite intimt album eller så lager du en plakat som du limer disse på.....det er stilig.

Den beste julegaven
min mann kan få er snill kjerring sier han men hvis jeg skal gi et tips vil jeg foreslå noen ekslusive cigarer og en flaske god konjakk, det vet jeg vil slå ann hjemme hos oss. Jeg mener at det er sånn luksus en altfor sjelden har råd til å unne seg.

Gavetips til min elskede?
En positiv graviditetstest hadde vært lykken! Men slik blir det ikke... Det beste tipset da er: En invitasjon til en helg på Modum Bads samlivskurs.

Modelljernbane!
Ikke en hel en da,men et startsett. De fleste mannfolk elsker sånt noe,og det er noe de kan bruke masse tid på og dele med gode venner. problemet er ofte å komme igang,så et startsett er tingen. Da kan de bygge seg videre til den ultimate jernbane,til glede for hele familien. Jeg skal gi min samboer deler til jernbane i år,slik at han endelig kan få oppfylt sin store drøm.

Mitt beste tips
til julegave til kjæreste/samboer/mann/kone er en pakke under treet, med sexy undertøy som hendviser til sengen og sengekos. I sengen er det i tillegg enda en presang med lapp om tur; f.eks skøytetur med pølser og kakao +overaskelse! På turen oversaker du med enda en pakke som lover om sol og varme, og kanskje litt romantikk; nemlig en sydentur!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning