Quiz om Game of Thrones

Game of Thrones-quizen bare ekspertene klarer

Får du alle rette her er du praktisk talt en Targaryen!

Game of Thrones quizzen bare ekspertene klarer

Start quizen

Publisert Oppdatert

Enten du heier på Arya og drapslista hennes, er spent på kalkulerende Cerseis neste trekk eller fryder deg over Sansa som endelig ser ut til å grodd seg en ryggrad: 2016 ser ut til å bli et spennende år for oss som følger de blodige konfliktene og iskalde kampene i Westeros.

Ny bok på gang

Ikke bare slipper HBO en ny sesong av Game of Thrones på forsommeren, men den lenge etterlengede sjette boka i serien ser også ut til å bli klar.

Forfatter George R. R. Martin er hemmelighetsfull som alltid, men i september sa den spanske forleggeren til bokserien at "Winds of Winter" ville bli klar i 2016. En måned senere røpet den polske oversetteren at han var bedt av forlaget om å holde av tid på slutten av 2015 til å oversette den nye boka..

Det ser med andre ord ut til at vi kan vente oss et gledelig gjensyn med kickass-kule Daenerys Stormborn og dragene hennes om ikke lenge. (Og ikke minst Arya og drapslista hennes!)

Game of Thrones quiz

Mens vi venter i spenning er litt Game Of Thrones nerding på sin plass. For hvor mye vet du egentlig om livet i Westeros? Klarer du fortsatt å skille Lannister-tilhengerne fra de som støtter familien Stark? Husker du hvem Sansa har vært gift med? Eller hvordan Osha havnet i Winterfell? Og har du tunga rett i munnen når de innfløkte familieforholdene forklares, -eller bør du lese bøkene en gang til?

Test kunnskapen din i vår Game of Thrones-quiz,- som bare de mest innbitte ekspertene klarer!

For flere slike saker: Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg Kvinneguiden på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning