Full rulle med blomster

Lenge før det grønnes ute, kan du oppleve blomsterflor på bakkenivå - som blomstrete vinyl. Det er Tarkett som trår til med fire blomstermønstre til gulvet.

Publisert Oppdatert
Det er Tarkett som trår til med fire blomstermønstre til gulvet, som en del av kolleksjonen Cool & Colour.

Produsenten reklamerer med at vinylbelegget er behagelig å gå og stå på, slitesterkt og lett å holde rent.

Enkelt vedlikehold

Tarkett kom i fjor med en ny trendkolleksjon, med sterke farger, striper og grafiske mønstre i retro-stil, den såkalte Cool & Colour-kolleksjonen. I år fikk blomstene innpass. Prisen for gulvbelegget er 130 til 150 kroner kvadratmeteren.

- Vi lanserer blomster for vitalisere plastgulvet, og vise nye muligheter. Med dette henvender vi oss til en ny og yngre målgruppe, sier Jon H. Hennie, salgssjef i Tarkett AS.

Vinyl har alltid vært kjent for å tåle alle typer søl svært godt, samt at det er lett å rengjøre med tørrmopp. Du kan også bruke såpe og varmt vann om du ønsker det. Ulempen er at det kan gå hull hvis du mister noe skarpt i gulvet.

Trenger ikke lim

Ønsker du å legge vinylgulv, må underlaget være plant. Vask dessuten underlaget nøye. Gulvlister bør helst tas bort under leggingen. Det gjør jobben enklere og gir finere resultat. Dersom du beholder listene, kan kantene skjules ved å spikre på en trekantlist.

Vinyl til bruk i privathjem behøver vanligvis ikke limes. I rom på inntil 20 kvadratmeter kan vinyl legges løst over gammelt belegg. Gulvbelegget fra Tarkett leveres i fire meters bredde, slik at du i de aller fleste tilfeller slipper å skjøte. Dersom skjøting er nødvendig, kan du bruke spesialtape.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Min Bolig

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning