Fry, Bender og Leela tilbake!

Etter å ha vært midlertidig skrinlagt i tre år er endelig Futurama på vei tilbake til TV-skjermene. Det er Comedy Central som har børstet støvet av serien, og nå kommer det 13 nye episoder.

Publisert Oppdatert
Fans over hele verden har ventet lenge på en bekreftelse på at serien får nytt liv, og akkurat i det håpet begynte å svinne hen, så kommer den gledelige nyheten. Serieskaperne Matt Groening og David X. Cohen har i lengre tid vært i forhandlinger med produksjonsselskapet 20th Century Fox Television, som har produsert de tidligere episodene.

David Bernath, Senior Visepresident i Comedy Central kom med følgende uttalelse etter at nyheten ble kjent:

-Vi er henrykt over at Matt Groening og Fox har bestemt seg for å produsere nye episoder, og at Comedy Central blir de første til å vise de på TV. Serien har en stor og lidenskapelig fanskare, og det er flott at vi kan tilby ikke bare de tidligere episodene, men også helt nytt materiale, sier Bernath, med hentydning til at Comedy Central i fjor kjøpte rettighetene til de gamle episodene.

Det var på grunn av dårlige seertall at Futurama ble kansellert etter 72 episoder. Fansen protesterte høylytt, og sesongene har solgt godt på DVD. De nye episodene vil etter planen bli sendt i løpet av 2008, og fram til det vil Comedy Central vise de gamle episodene i reprise. Tør vi håpe på en ønskereprise på norsk TV også..?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning