Frusterte fruer på DVD

Serien om de frusterte fruene i Wisteria Lane har oppnådd vanvittig suksess verden over, og avhengige jenter landet over kan glede seg over at seriens sesong 2 ble lansert på DVD i helgen.

Publisert Oppdatert
Det var stor festivitas da ABC innbød til lanseringsfest for den andre sesongen med de frustrerte fruene. Lanseringsfesten foregikk i selveste Wisteria Lane. DVD'en inneholder hele fem timer med saftig ekstramateriale, deriblant en solid seksjon «bloopers», eller på godt norsk; tabber. Eva Longoria, Felicity Huffman og Nicollette Sheridan var tilstede under lanseringen, og kunne forsikre publikum om at de kan glede seg.

Dette til tross for at den andre sesongen har fått litt blandet kritikk i forhold til den kritikerroste sesong 1. Der den første sesongen mottok pris etter pris, fikk sesong 2 til manges store overraskelse ikke en eneste Emmy-nominasjon.

-Når man setter seg ned og ser DVD'en som en helhet vil man raskt se at sesong 2 er minst like god som den første. For min egen del er dette det absolutt beste jeg har gjort, sa Eva Longoria til pressen.

Sesong 3 på vei

Skuespillerne har allerede begynt å spille inn den tredje sesongen, og vi kan i følge ABC se fram til nye babyer, nye sexy antrekk og nye skuespillere.

DVD'en kommer i salg 29 august i USA, og vi i Norge må belage oss på å vente helt til november, om vi da ikke forhåndsbestiller på Amazon.com.

I mellomtiden kan vi kose oss med litt godbiter fra hjemmesiden til Frustrerte Fruer. Der finner du blant annet ringetoner og wallpapers .Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning