Forumets bråkebøtte

Månedens forumbruker er rotete, hyper, pratsom og ler høyt! Men hun kan også være sjenert, tenkende, rolig og ryddig. Tweek sier selv hun er en rar person, vi har tatt en prat med henne!

Publisert Oppdatert
- Jeg er veldig surrete og legger fra meg ting på rare plasser. Jeg kan bli fort irritert, og skriver lapper for alt. Men som regel er jeg enkel å ha med å gjøre. Jeg liker ikke bøker, og jeg liker ikke film. Filmer er rett og slett for lange til at jeg gidder å se. Men jeg liker serier, og da går det helst i Ugly Betty, Frusterte Fruer, Family Guy og South Park.

Tweek er kanskje bedre kjent som bråkebøtta og masekråka i forumet, men dette er i positiv forstand. Mye spennende skjuler seg bak nicket.

Yngre bruker

Selv om Tweek henger i Kvinneguidens forum hver dag, er her når hun kjeder meg seg eller lurer på noe har hun faktisk et koselig liv utenom forumet også.

- Jeg bor sammen med min fantastiske kjæreste som engang shina hele boligen og hadde laga boller og brownies som venta på meg etter han hadde henta meg på jobb. Vi passer så fint sammen, jeg er kald og han er altfor varm, forteller Tweek.
Hun har alltid villet bli frisør så lenge hun husker. Hun gikk på frisørskole i halvannen dag før hun fant ut at frisør ikke var noe henne.

Som en av de yngre brukerne på KG studerer Tweek i dag multimediedesign, og det har hun planer om å bli ferdig med til høsten. Da vil hun jobbe i reklamebyrå som grafisk designer. Utenom skolen jobber hun som servitør og kokk.

Lekende moro!

Selv om hun snart er ferdig med å studere og skal ut i voksenlivet, mener Tweek at det er viktig å beholde barnet i seg.

- Jeg liker å leke! Enten det er å lekesloss med samboer eller være troll på Kvinneguiden, eller at jeg går ut å spiser og drikker med ei venninne. Jeg kan være litt barnslig av og til, men jeg liker det. Det gjør at jeg ikke blir en kjip voksen, sier hun.

Fra barndommen husker Tweek at hun syntes det var veldig gøy når hun fikk be alle venninnene sine på pysjamasparty.

- Hjemme hadde vi garasjeloft hvor vi sov ti stykker eller noe. Vi gikk på barneskolen og var oppe til langt på natt siden vi hadde spist alt for mye godteri og trodde vi var dødsfete. Det var gøy! Og dingis og bølleringing da, det var jo dritgøy!

Tweek har vært bruker i forumet i over ett år etter at hun og "Dynetrynet" fant siden mens de surfa på nettet på skolen.

-Det beste med Kvinneguiden at jeg får svar på alle de rare tingene jeg lurer på. Jeg er jo mye yngre enn mange her, og det er jo alltid et eller annet jeg må vite, forklarer hun.

Dagdrømmer

Ellers i livet, elsker Tweek å digge musikken fra mp3-spilleren sin mens hun sitter på bussen og forsvinner inn i dagdrømmeland og glemmer alt.

- Jeg hører mye på "ukjent" hip-hop, rap og gøyal musikk samt gamle sanger. Jeg dagdrømmer ofte spesielt når jeg spiser, da får jeg skikkelig rare uttrykk visstnok, forteller hun.

Fremtidsplaner

Om ti år planlegger Tweek å bo sammen med kjæresten sin som da gjerne er mannen hennes.

-Vi har barn sammen og vi bor i et dritfett hus som samboeren min har tegnet - med alle mine fine ideer! Og jeg jobber som grafisk designer et sted, sier Tweek.

Hun har sånn nogelunde klart for seg hva hun vil gjøre dersom hun blir millionær;

- Jeg hadde kjøpt bolig til meg selv, eller sammen med samboeren. Jeg ville kjøpt bil, og blitt ferdig med lappen, og ikke minst så ville jeg gjort noe lurt som fikk pengene til å vokse. Hadde jeg hatt et par millioner til så ville jeg sponset mamma med et hus og pappa med å bygge en ny hytte på gården vår, forsikrer månedens forumbruker.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning