Få oversikt over syklusen med mobilen

Prøver du å bli gravid, eller prøver du kanskje å unngå det? Da bør du ta en titt på JX Ovulation Calendar, en sykluskalender som passer de fleste mobiltelefoner.

Publisert Oppdatert
( Amobil.no)Vil du ha kontroll over syklusen din? I så fall bør du ta en titt på ukens programperle. JX Ovulation Calendar er en menstruasjonssykluskalender som fungerer på de fleste mobiltelefoner.

Dette er en funksjon som finnes på flere mobiltelefoner, blant annet Samsung E530. Likevel har det gang på gang vist seg at slike funksjoner blir fjernet når telefonene skal lanseres i Norge.

Kontroll likevel

Ved hjelp av mobilens Java-funksjonalitet kan du likevel få en sykluskalender dersom du ønsker det. JX Ovulation Calendar er ett av alternativene, og byr på en del ekstra funksjonalitet.

I tillegg til at du på forhånd kan se når du skal ha menstruasjon, kan du også se hvilke dager i syklusen du skal ha eggløsning. Programmet kan med andre ord være til hjelp for par som ønsker å bli gravid.

Utviklerne bak JX Ovulation Calendar mener å vite hvilke dager det er størst sannsynlighet for å unnfange en gutt og hvilke dager sjansen er størst for å unnfange ei jente. Sikkerheten bak dette kan vi imidlertid ikke gå god for.

Programperlen

uke 1
JX Ovulation Calendar

Utvikler: JX Software
Lisens: Gratis
System: Java
Versjon: 1.0
Størrelse: 56,8 kB

Beskrivelse: JX Ovulation Calendar er en kalender som gir deg oversikt over menstruasjonssyklusen din. Kalenderen viser også hvilke dager du har eggløsning.

Last ned: Fra JXLab.com
Trygt og utrygt

Kalenderen kan også vise hvilke dager som er "trygge" med tanke på om man ønsker å unngå å bli gravid, uten at vi skal gå god for sikkerheten her heller.

Dersom du har unnfanget et barn en bestemt dato, kan du se når du har termin, og hvilket stjernetegn barnet blir født i.

Programmet er enkelt i bruk, og krever kun at du selv setter første dag i menstruasjonssyklusen din.

JX Ovulation Calendar er helt gratis, og lastes ned ved å gå til nettadressen wap.jxlab.com med nettleseren på mobiltelefonen din.

Her finner du flere programmer til mobiltelefonen din

(Kilder: Getjar.com, JXLab.com)

Les mer om mobile nyheter på Amobil.no! i_248162

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning