Et vintereventyr!

Brudeparet Karianne og Harald er opptatt av natur og villmark. De valgte å gifte seg midt i naturen på Kleivstua i Krokskogen i februar 2005.

Publisert Oppdatert
Karianne fikk sydd egendesignet brudekjole av forskjellig type silke. Den var inspirert av naturen gjennom lange blad-formede volanger i slepet. Utenpå kjolen hadde hun en tovet ulljakke med et svakt bladmønster i.
Bordene til middagen ble dekket med blomster, islykter og glassteiner som så ut som isbiter.
For invitasjoner, meny, kirkeprogram etc var det derfor også viktig med assosiasjoner til vinter og natur. Men det skulle også være eksklusivt og designmessig stilig .
Vi valgte å bruke naturlig håndlaget Mulberry-papir med henspeiling til det naturlige. Inni invitasjonen brukte vi kalkerpapir for å få et moderne og eksklusivt isaktig preg. På innsiden av hver av invitasjonene brukte vi hvite blader med samme utforming som bladene i den tovede jakken til Karianne.
Bilder av et forelsket brudepar gir personlighet til invitasjonen og viser kjærligheten som er hovedtemaet i et bryllup. Vi inkluderte også ulike utsagn om kjærlighet på hvert av elementene til bryllupet.

Fremgangsmåte:

Materialer:
Håndlaget Mulberry papir 70g naturhvit A4
Håndlaget Mulberry-konvolutt A5
Kalkerpapir - hvit A4
Silke blad
Hvit lakkstang og hjertestempel

Størrelser:
Invitasjon A5
Kirkeprogram A5
Konvolutt A5
Meny 7,5*21 cm. eventuelt større
Hilsen på rommet 7*11 cm

1.
Tekst til innsiden av invitasjonen og tekst og eventuelt bilder til utsiden av invitasjonen settes opp i hvert sitt dokument (Quark Express eller Power Point).
Teksten på innsiden printes (bruk en god printer - eks Canon 3200) på kalkerpapiret og teksten på utsiden printes på Mulberry-papiret.

2.
Bruk en limstift og lim kalkerpapiret inni Mulberry-papiret. Men ha lim kun ved bretten av Mulberrypapiret slik at arkene ikke limes helt sammen, men får litt luft mellom seg.

3.
Konvolutten forsegles med lakk og hjertestempel.

4.
På samme måte lages meny, kirkeprogram og eventuelt hilsen til overnattingsgjester.

Bilde av brudeparet ble brukt på alle elementene som en slags logo. Her er også et eksempel på utsagn som vi brukte for å skape en eventyrstemning og til å understøtte budskapet om kjærlighet mellom brudeparet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning