Date som kjendisene

Kjendiser har en helt egen måte å date på. Ikke bare velger de stort sett andre kjendiser som partnere, det er også visse regler de tilsynelatende følger i starten av forholdet.

Publisert Oppdatert
Velg dere et tema.
Cameron Diaz og Justin Timberlake er sporty, Brad Pitt og Angelina Jolie er opptatt av humanitært arbeid, Reese Witherspoon og Ryan Philippe er familieparet. Selv om du ikke har noe til felles med partneren din er det lett å fake at dere er sjelevenner, og den beste måten må jo være at dere er samme person i to kropper..

Kjøp et kjæledyr sammen.
Til og med de fleste kjendiser forstår at det er greit å vente litt med barn, men et kjæledyr, det er jo perfekt. Både for man sjekket om partneren er moden for foreldrerollen, og man har skaffet seg enda en felles interesse. At mange dyr lever fire ganger så lenge som det gjennomsnittelige kjendisforholdet spiller selvsagt ingen rolle, man kan jo alltids levere tilbake dyret til butikken eller oppdretteren.

Vær selektiv.
Det holder ikke bare å velge en kjendis, det må være riktig kjendis også. En filmselskaparving er selvsagt mer verdt enn en avdanket b-skuespiller. Velger du rett vil drømmejobben komme rekende på en fjøl, og ordet «arbeid» vil falle ut av det daglige ordforrådet.

Bli gravid.
Særlig om forholdet er i ferd med å gå dukken, men sørg selvsagt for at partneren har full bankkonto. Det er slett ikke nødvendig å være gift før du blir gravid, det viktigste er at du får en baby du kan bruke som et pressmiddel resten av livet.

Bruk ekteskapet til å bli kjent med hverandre.
Istedenfor å date kan dere gifte dere med en gang, og bruke det første året som mann og kone til å bli ordentlig kjent med hverandre. Hvis det ikke fungerer er det jo bare å skille seg, eller få ekteskapet annulert. Da må du riktignok være like kjapp som Britney..

Kom med offisielle uttalelser hver gang forholdet tar en ny vending.
Ta kål på ryktene ved å fortelle om forlovelser og brudd før tabloidene klarer å få tak i storyen. Det er mulig du ender opp med å avsløre mer enn du trenger, men du får i alle fall god trening når du hopper opp og ned på sofaen til diverse talkshow-verter..

Stjel andres kjærester, og spill uskyldig.
Ser du en mann du vil ha spiller det ingen rolle om han i utgangspunktet har kjæreste, er samboer eller gift. Det er selvsagt ikke din feil at dere er sjelevenner, og at dere kommer til å kose dere i hverandres selskap resten av livet. Om han tidligere har vært sammen med andre kjendiser er det en superbonus, da kan du google hvordan han er i senga.

«Glem» ringen hjemme.
Hvis partneren har oppført seg som en tulling er den enkleste hevnen å «glemme» gifteringen hjemme. Sannsynligeten for at en eller annen tabloidavis tar et bilde av dine bare hender er stor, og vips! Du har satt i gang et ryktehelvete uten like. Det dumme er at du får like mye pes som han.

Jo mindre lykkelige dere er, jo mer bør dere smile.
Hvis forholdet går trått er det smarteste å late som det er helt supert. Når det da blir slutt vil hele verden føle sympati (oftest med kvinnen, og i alle fall om mannen er den som får seg ny partner først), og man kan bruke sympatien til å skape blest om både seg selv og kommende prosjekter. Ingen kan påstå at bruddet med Brad Pitt var et dumt trekk for Jennifer Aniston, rent karrieremessig i alle fall.

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning