Cruise setter morkake på menyen

At Tom Cruise har mye rart for seg er ingen hemmelighet. Når han nå sier at han har tenkt til å spise morkaken til sitt nyfødte barn har han virkelig tatt steget inn i freakville..

Publisert Oppdatert
I et lengre intervju med det seriøse livsstilsmagasinet GQ sier Tom Cruise at han har tenkt til å spise morkaken.

-Jeg skal spise morkaken og navlestrengen. Jeg tror det blir godt, og veldig sunt.

Om påfunnet har rot i den scientologiske religion er foreløpig ikke kjent, men det føyer seg definitivt inn i rekken over pent sagt snodige utsagn.

Cruises forhold til Katie Holmes har i følge han selv fått Tom til å åpne øynene, han har innsett at one-night stands er forferdelige greier, og han uttaler at sexlivet med Katie har vist han hva god sex kan være.

God sex eller ikke, Katie har i alle fall født, og det lykkelige paret har blitt foreldre til en jente. Det har tidligere blitt kjent at Holmes' fødsel skal foregå i stillhet, i tråd med scientologiens normer, men om Katie faktisk holdt munn under fødselen vites foreløpig ikke.

Det verserer også rykter om Cruise har fått overnaturlige evner, siden han visstnok visste at Katie var gravid før hun fortalte han det.

-Jeg bare fikk en følelse, og da visste jeg at hun var gravid, sier Tom.

Etter at forholdet mellom Tom Cruise og Nicole Kidman gikk dukken har Cruise gått fra å være en av USAs mest attraktive ungkarer til å bli landets største snåling. Det forholdsvis ferske forholdet til Katie Holmes har tydeligvis gjort såpass stort inntrykk at Cruise syns det er helt normalt å både hoppe opp og ned i sofaer på talkshows, og ikke minst å sette morkake på menyen.

__________________________________________________________________________

Bilde: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning