Carola har sett døde gjenoppstå

Carola mener hun har vært litt for storslått for de kristne og litt for kristen for resten av verden. Dessuten tror hun at mennesker kan stå opp fra de døde.

Publisert Oppdatert
( Kulturo.no Dette kom frem i et intervju som ble sendt på svensk TV4 i forrige uke.

Farens død

I intervjuet forteller hun om da faren hennes havnet på sykehus.

- Når jeg kom til sykehuset, opplevde jeg at han ikke var der lengre. Han fantes ikke i kroppen sin, sier hun ifølge Expressen.

Men Carola mistet ikke håpet.

- Jeg tror på vekkelseskraft, oppstandelsesevnen. Jeg sa "Gud, vil du at jeg skal be om at han skal få tilbake hans ånd til kroppen? I´m willing". Jeg har også sett videoer fra Afrika med mennesker som har stått opp fra de døde, forteller Carola.

Vant svensk Grand Prix

Carola skal for øvrig representere svenskene i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen 20. mai, hvis ikke de svenske GP-arrangørene bestemmer seg for å ha en ny opptelling av stemmene. For det viste seg nemlig at opptellingen i Sverige ikke gikk helt som planlagt og at Carola muligens ikke vant allikevel.

Tusenvis av seere hevder at et telefonkrasj hindret Andreas Johnson, som havnet på en tredjeplass, i å vinne, fordi telefonlinjen hans var nede mens Carolas var oppe.

Ifølge de ansvarlige for sangkonkurransen i Sverige blir det ingen omtelling.

- Vi kjenner ikke til noen feil i tellingen, men er det feil så må vi vel se bort fra de 105 stemmene det i tilfellet gjelder. Er det flere må vi endre noe til neste Grand Prix-finale, sier stemmeansvarlig for konkurransen, Hans Herborn, til Aftonbladet.

Les mer om kultur hos Kulturo.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning