Bytteklubben Game Over

Har du spill til PC, PlayStation 2 eller en annen konsoll som du er ferdig med eller lei av? Hvorfor ikke bytte dem med noe annet?

Publisert Oppdatert
Bytteklubben Game Over lar deg bytte spillene dine mot andre spill (til samme konsoll) for en billig penge. Du må registrere deg og hvilke spill du ønsker å bytte bort. Du registrerer også hvilke spill du ønsker deg og systemet finner ut hva som er tilgjengelig.

Hver bytting koster i utgangspunktet 50 kroner, men du kan også bytte gratis ved å verve medlemmer. I tillegg kommer det returporto (15 kroner). Spillene sendes inn til bytteklubben og det sjekkes at spillene er i orden før de sendes til mottakerene. Selve registreringen er gratis og du betaler ikke noe før du evt. finner noen å bytte spill med.

Uansett er dette en rimelig og enkel måte å bytte spill på etter at de er ferdigspilt, i stedet for at de blir liggende i esken sin uten å brukes. Du sparer også en del penger på å bytte i stedet for å kjøpe spillene du ønsker deg.

I tillegg til bytte av spill ligger det en del spillanmeldelser tilgjengelig på siden. Du kan også sende inn dine egne artikler. Det blir også linket til andre som omtaler spill.

Ved hjelp av denne tjenesten slipper du ubehagelige overraskelser som å motta et defekt spill eller manglende betaling for spill du ville ha solgt privat.

Husk å lese reglene før du bestemmer deg for å benytte tjenesten.

i_217142

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning