Vinterbryllup

Vil dere spare penger og lage en personlig vri på dagen, så gift dere i vinter!

Publisert Oppdatert
Det blir mer og mer vanlig med bryllup i kulden og flere gifter seg på vinteren. Jeanette Lilleås ved Brudepikene Bryllupsarrangør forteller om rekordstor pågang.

Billigere

- Det er ingenting som er så vakkert som et vinterbryllup, gjerne på fjellet med hest og slede og snø over alt, ivrer Lilleås.

Faktum er at brudepar kan spare penger på å holde vinterbryllup, fordi bryllupet arrangeres utenom høysesongen. Det medfører som regel billigere leie av blant annet festlokaler, fotograf og kjole.

- Det er mange som ikke tør prøve noe annet enn et tradisjonelt bryllup fordi de ikke er klar over tilbudene. Likevel er det mange som lar seg overtale når man først får presentert alternativene. Om vinteren finner man også flere billige alternativer som gjerne er overpriset i høysesongen.

Annerledes

Bryllupsarrangøren forteller at selskapet gleder seg over hendvendelser fra par som ønsker å ha en annerledes bryllupsfeiring, enten det handler om bryllup i utlandet, på fjellet, på en øy, i seilbåt, på ski eller temafest med kostymer!

- Vi synes det er spennende med annerledes oppdrag. Brudepar kan foreslå hva de vil, så skal vi forsøke å gjøre det beste ut av det, sier Lilleås.

Brudepikene Bryllupsarrangør har jobbet i fem år med å hjelpe brudepar å planlegge dagen. Tidligere har arrangøren for det meste jobbet med bryllup arrangert i utlandet fordi markedet ikke har vært så stort i Norge.

Avslappende planlegging

Nå har nordmenn imidlertid fått øynene opp for selskapet. Og selv om paret overlater arbeidet til planleggerne vil festen likevel bli personlig;

- Brudeparet kommer med forslag til hvordan de ønsker dagen. Dersom de ønsker det kan vi ta hånd om absolutt alt, eller bare deler av planleggingen. Vi kan også bare være til stedet på dagen og passe på at alt går som det skal, sier Lilleås.

Hvis arrangøren skal ta ansvaret for hele bryllupet, må brudeparet ut med 40 000 kroner til selskapet. Til gjengjeld slipper paret å løfte en finger, arrangøren jobber med planleggingen i ett år, og skaffer paret gode priser på diverse aspekter som ellers gjerne ville kostet mer.

Les mer om Brudepikene Bryllupsarrangør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning