Vakker brud

Skjønnhetstips til den store dagen!

Publisert Oppdatert
Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i ditt liv. Derfor er det viktig at du tar deg bra ut og føler deg på topp!

Nedenfor kan du lese noen enkle skjønnhetstips som vil komme til nytte for den store dagen.

Brudesveisen

Om du bestemmer deg for å endre hårstilen din før bryllupet, gjør det rundt seks måneder før dagen. Slik kan håret vokse litt ut igjen, og du kan rette det og tilpasse det til dagen.

Etter at du har bestemt deg for hvilken hårstil du ønsker, dra til en stylist og prøv den ut minst to måneder før bryllupsdagen. Er du fornøyd med looken, lag en avtale med stylisten på bryllupsdagen din. Husk at god tid er viktig, du skal vaske håret, tørke det og få det styla. Ikke stress og husk å sette av tid til å slappe av.

Brudesminken

Kanskje vil du sminke deg selv, eller få en make-up artist til å fikse looken for deg. Vil du gjøre det selv, er det lurt å få råd fra en profesjonell for å finne ut hvilke fargetoner som passer deg. Kjøp inn sminken i dine farger og prøv de på hjemme noen ganger. Sminken kan gjerne være litt tyngre enn vanlig, men ikke overdriv!

Får du hjelp av make-up artist, bestill først en prøvetime for å sjekke hvordan sminken kan passe deg. Det viktigste er at du føler deg komfortabel med looken etter at sminken er påført, du må fremdeles se ut som deg selv!

Negler og hender

Sørg for å få deg en manikyr! Dette er i tillegg avslappende for deg. At neglene dine ser best mulig ut er viktig for hvordan ringen vil se ut på hånden.

Trening

Om du har trent i noen uker merker du endringer på kroppen men også i hodet. Du vil føle deg bedre og kjenne at du slipper løs stress fra kroppen. Kjolen vil sitte perfekt og du vil se strålende ut! Dette gjør også bryllupsplanleggingen mye lettere, bokstavelig talt.Kilde: Bridetobe.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning