Romantisk nyttårsaften!

Ta saken i egne hender og fri til ham på slaget tolv!

Publisert Oppdatert
Et frieri er romantisk og rørende, og jo mer orginalt det er, jo bedre blir det! Lite slår et frieri på nyttårsaften når klokka slår tolv. Tenk å starte det nye året som forlovet!

Slik gjør du

Om kjæresten din derimot ønsker å fri til deg, har han sikkert planen klar allerede. Det viktigste er at du ikke presser ham og blir lei deg dersom han ikke vil forlove seg med deg. Men du kan alltids fri til ham du også! Her er hva du skal gjøre og hva du skal unngå.

1. Snakk sammen om ekteskap og forsikre deg om at dere begge ønsker dette en gang i fremtiden.

2. Selv om dere har snakket om ekteskap skal selve frieriet være overraskende og morsomt. Gjør det når han minst venter det under nyttårsrakettene!

3. Forbered deg ved å finne den perfekte forlovelsesringen for ham. Husk at han forhåpentligvis kommer til å bære den livet ut.

4. Det kan være lurt å spørre foreldrene hans først, mest fordi du da er høflig, men også fordi det er godt å vite at du har deres støtte.

5. Fri på et vakkert sted, gjerne et som betyr mye for dere. Er dere på nyttårsfest, gå litt bort fra de andre og ha spørsmålet klart sammen med champagnen!

6. Du får et ekstra pluss dersom du klarer å være kreativ på en eller annen måte, enten du har forberedt en tale eller dikt, gir ham en gave eller spretter en "personlig" rakett før du spør ham!

7. Fortell ham hvorfor du ønsker å gifte deg med ham og hvor mye han betyr for deg ved siden av å stille ham spørsmålet.

8. Dersom han svarer entusiastisk og gladelig ja, er det fritt frem for å dele den gode nyheten med alle de andre rundt dere!

Ikke gjør dette!

1. Ikke fri foran mange mennesker. Det er lurest å gjøre det privat og intimt, og styr unna de fulle festvennene deres i frieriøyeblikket!

2. Husk også at du ikke skal fri til ham foran familien hans, dette kan lett bli for personlig for ham og gjerne pinlig.

3. Selv om det er moro å være kreativ når du frir, bør det ikke bli for komplisert! Hvis du bekymrer deg for praktiske ting som riktig rakett, vin eller ballonger, blir dette for mye.

4. Ikke fri for tidlig inn i forholdet! Selv om dere er hodestups forelsket i hverandre, er det viktig å tenke konstruktivt, ikke la de rosa såpeboblene oversvømme følelsene dine. Spar heller frieriet til dere har vært sammen noen år!

5. Ikke forvent at han svarer ja med en gang. Husk på at du spør om han vil bruke resten av livet sitt sammen med deg, la ham få betenkningstid og tillat ham å svare senere.

6. Hvis han sier at han vil du skal være moren til hans barn men er usikker på om han ønsker å gifte seg, ikke gråt men ta det som et stort kompliment. Større tillitserklæring skal du lete lenge etter!

7. Selv om et nyttårsfrieri kan være noe av det mest romantiske er det også stor fare for at dere har fått i dere litt alkohol i det klokken slår tolv. Om dømmekraften ikke er på topp kan det kanskje være lurt å spare frieriet til morgenen etter.Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Kilde: About.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning