Personlige gifteringer

Nå er det enkelt å designe dem selv.

Personlige gifteringer
Personlige gifteringer
Publisert Oppdatert
Har du lyst på en giftering litt utenom det vanlige? Da er mulighetene mange. Trenden nå er nemlig å velge seg personlige gifteringer, som er helt spesielle for akkurat dere, og da følger selvsagt markedet med.

Mange muligheter

- Den største trenden innen ringer nå er å designe dem selv, forteller Henrik Sandberg i Mestergull.

Egendesignede ringer har blitt en kjempesuksess de siste årene, og henger nok sammen med den individualistiske og personlige trenden vi ser når det gjelder bryllup generelt. Det handler om å finne sin egen måte å gjennomføre bryllupet sitt på. Enten det er stort og klassisk, eller lite og utradisjonelt. Det viktigste er at det passer dere.

Prøv dere fram


Eksperimenter med ulike design ved hjelp av konseptet Lykkeringene fra Mestergull.

På denne nettsiden kan dere designe ringer ved å velge bredde, profil og overflatebehandling, samt sette i steiner. Det gir dere mulighet til å prøve dere fram med ulike design for å finne ut hva dere liker.
På samme måte skal også ringene nå speile personlighetene deres.

- Når det gjelder ringer er det bare kreativiteten som setter grenser. Det er for eksempel mange ulike overflatebehandlinger å velge mellom, man kan sveise sammen to ulike ringer, bruke både hvitt og gult gull, sette på diamanter, gravere både utenpå og inni ringene, for å nevne noe, forteller Sandberg.

Begynn enkelt

Men et komplisert og detaljert design kommer selvsagt ikke gratis. Jo flere detaljer man vil ha, jo dyrere blir det. Men er du litt tålmodig kan drømmeringen komme etter hvert.

- Gifteringen skal man forhåpentligvis ha hele livet. Føler du at det blir for dyrt akkurat nå kan du begynne med en enkel design som heller kan bygges på etter hvert, anbefaler Sandberg.

Har du en enkel og glatt ring uten overflatebehandlinger har du alle muligheter. Dessuten gir det jo mannen din en god gaveidé. Hva med en ekstra diamant i ringen til den første bryllupsdagen?

Fint for begge

Har dere begynt å tenke på kjøp av ringer, og synes det er vanskelig å bestemme dere? Bruk tid på å finne ut hva dere ønsker dere. Trenden nå er at dere skal finne noe som passer akkurat for dere. Det vil si at ringene deres ikke nødvendigvis trenger å være like.

Kanskje ønsker du deg en smal variant, mens mannen din føler seg mer komfortabel med en bred og grov ring? Bruk samme overflate og ringprofil slik at ringene minner om hverandre, og bruk heller ringbredde og designdetaljer for å møte individuelle ønsker. Da får dere ringer som hører sammen, som i tillegg føles riktig for dere begge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning