Nydelig brud

Vi gir deg skjønnhetstipsene!

Publisert Oppdatert
For å se bra ut, må du føle deg bra!

Tiden mellom forlovelsesdatoen og bryllupsdatoen er en god tid til å begynne å jobbe med skjønnhetsformen. Tren regelmessig, og gå jevnlig til hudpleier for å friske opp huden. Du må gjerne begynne å spise bedre og sunnere, og ta med deg din nye livsstil inn i deres fremtidige ekteskap.

Ikke gjør altfor drastiske endringer!

Bryllupsdagen deres er ikke en bra dag for nye eksperimenter. Ikke ta permanent, klipp håret av eller prøv en farge du aldri har prøvd før. Dersom du vil endre deg fullstendig, bør du gjøre dette minst seks måneder før, slik at du har sjanse til å rette på eventuelle feil.

Avtale med din frisør

Frisøren kan fortelle deg om de mest flatterende hårfrisyrene som vil passe deg, og som vil holde gjennom hele bryllupsdagen. Du bør gjøre en avtale med frisøren din minst en måned før den store dagen. Ta med deg brudesløret dersom du skal ha det, og få frisøren til å style håret slik det skal se ut på bryllupsdagen. Om du vil ta av deg hodepynten i løpet av kvelden, sørg for at dette er enkelt for deg slik at ikke frisyren blir ødelagt.

Krusete hår

Dette kan være et stort problem dersom været er fuktig, men ikke få panikk! For å holde håret rett og glatt, sørg for å skaffe deg en antifrisskur som fungerer i fuktig luft. Om det er regn i luften og frisyren din faller av den grunn, ha med deg en tørr volumspray med godt hold og spray i roten av håret.

Perfekt hud

Om huden er ren og pen noen få dager før bryllupet, er det ikke lurt å ta ansiktshehandling, hvorfor ordne på noe som fungerer? Selv fin hud kan få utbrudd av alt stresset før bryllupet. Dype ansiktsmassasjer kan skape rød hud og klumper i ansiktet som gjerne ikke går bort før selve dagen. Har du råd til det, er det lurest å ta ansiktsbehandlinger seks måneder før bryllupet og maks ti dager før dagen.

Sminke

Du må også bestemme deg om du ønsker å sminke deg selv eller få hjelp fra en profesjonell på dagen. Får du hjelp, er det lurt å prøve sminken minst en gang i forveien. Liker du å sminke deg selv, er månedene før bryllupet en fin tid til å eksperimentere med forskjellige looks, farger og produkter. Husk at om du sminker deg selv på bryllupsdagen, vil du kjenne deg stresset. Derfor er det lurt å påføre sminken enkelt og lett og i tynne lag. Sørg for å ha god tid!

Ikke glem hendene dine!

Om du har råd til det, få en manikyr av en profesjonell negldesigner. Hendene skal være vakre på dagen, la dem få mye fuktighet og la neglene være godt stelte med duse farger. Husk at mange vil se på ringen din!

Og føttene dine..

På bryllupsdagen vil du gå mye, sørg derfor for at brudeskoene er komfortable. Sliter du med størrelsen eller trykk når føttene hovner opp, kan dette ødelegge looken din. Gå i brudeskoene hver kveld noen dager i forveien slik at du går dem ut litt. Ta med deg et ekstra par på festen dersom du trenger å skifte.

Kviser!

Våkner du opp på bryllupsdagen med en eller flere kviser, er det best å ikke gjøre så mye mer med det. Ikke skvis eller trykk på noe, legg heller på en tykk, oljefri og vannfast concealer. Varme concealeren i hånden først før du legger den på ansiktet og påfør mattende pudder til slutt, både med en tynn kost og med fingeren din. Ta deretter lett pudder i hele ansiktet og avslutt med et gjennomsiktig, mattende pudder.

Trette øyne

Det er naturlig å være sliten i dagene før bryllupet, og øyne er gjerne trette og hovne. Det du kan gjøre på bryllupsdagen dersom øynene er hovne og slitne, er å fylle vasken med kaldt vann. Legg gjerne isbiter oppi vannet. Skvett det kalde vannet i ansiktet ditt i minst 25 minutter! Du kan også legge deg ned på sengen med to kalde agurkskiver på hvert øye, eller du kan kjøpe øyemasker som du legger i fryseren noen dager før og legger på øynene dine for å redusere hevelsene.

Massasje

En god kroppsmassasje på bryllupsdagen er en fantastisk måte å forberede seg til dagen. Bestill gjerne en massør til hjemmet ditt tidlig på morgenen, og få en herlig massasje før du går i dusjen og kler på deg, klar for frisøroppsett og sminkerunde!

Indre glød

Husk på at av alle skjønnhetstips er det din indre lykke og glød som først og fremst vil skinne igjennom på bryllupsdagen. Nyt hele planleggingen, nyt dagen og la hele bryllupsfesten bli en glede, det er det absolutt beste skjønnhetstipset!

Kilde: Bridetobe.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning