Norges største bryllupsmesse!

- Årets bryllupskjoletrender heller mot elegante linjer og rent design, sier messens presseansvarlig Kirsti Lohne.

Publisert Oppdatert
Norges største bryllupsmesse finner sted i Oslo Spektrum førstkommende lørdag.

- Gjestene kan vente seg visninger av kjoler fra fire brudesalonger, det blir også egen herreavdeling, smaksprøver, gratis krystallglass og stort gavedryss, forteller presseansvarlig Kirsti Lohne til Kvinneguiden.

Stilren visning

Årlig avlegges det i overkant av 20 000 ekteskapsløfter i Norge, og gjennomsnittsalderen på førstegangsbruden har passert 30 år. Et bryllup er en stor begivenhet og det er ingen tvil om at det legges ned mye tid og penger for å skape den perfekte rammen.

Tradisjonen tro arrangerer Christiania GlasMagasin også i år sitt store bryllupsshow. Nå utvider de bryllupskonseptet til en messe hvor brudeparene får en mulighet til å nå alle aktørene innen bryllussegmentet på et og samme sted. Her skal brudeparene få informasjon og veileding til alt rundt bryllupet og det å stifte bo i trygge former for fremtiden.

Messen byr på brudekjolevisninger fra butikkene Unik Brudesalong, Ski Brudesalong og Bli Ny Senter, Kristins Brudesalong og Brudehuset Lillestrøm Syd. Og Lohne forteller at gjestene kan glede seg til vakre kjoler;

- Årets bryllupskjoletrender heller mot elegante linjer og rent design. Stoffene skal være silke og blonder og det blir lagt mer vekt på den personlige stilen. Med en gjennomsnitts giftealder på 30 år for brudene, opplever vi at de fleste vil ha det stilrene, sier Lohne.

Standup og herresalong

Under visningen vil det også settes fokus på sko og tilbehør. I tillegg har arrangøren fått med seg flere små aktører under temaet bryllup. Messen er åpen for publikum fra 12.00 til 18.00.

Standupkomiker Terje Sporsem er dagens konferansier og de besøkende er med i trekningen av flotte premier som et Cruise på Sea Dream til en verdi nærmere kr. 100.000,-.

Og for at de kommende ektemennene ikke skal kjede seg, avslører Lohne at også de vil bli tatt hensyn til;

- Det er ikke bare damer som gifter seg, derfor presenterer Christiania GlasMagasin en egen herreavdeling under messen. Her finner man godbiter fra HiFiklubben, utfordringer fra spillkonsollprodusenter, motorsykler, biler og andre ting damer ikke skjønner seg på, forklarer Lohne.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning