Nå skal bruden være sexy

Blonder er ikke bare søtt.

Nå skal bruden være sexy
Nå skal bruden være sexy
Publisert Oppdatert

Brudesesongen er i full gang, og mange vordende bruder jakter på den perfekte kjolen. Brudemoten har mye å by på også i år, og er du glad i blonder er det ekstra mye å glede seg til!

Kroppsnært

- Blonder og tyll er fortsatt veldig hot. Men nå ser vi blondene på en litt annen måte, sier innehaver av Diin brud og selskap i Oslo, Marit Kaper, når vi møter henne på Christiania Glasmagasins årlige brudemesse i Oslo. Selv om blonder er klassisk og elegant kan det nemlig være mer enn bare det.

- Nå ser vi blondene på en mer sexy måte. Tenk franske, kroppsnære blonder som lar kroppsfasongen komme godt fram, forklarer Kaper.

Prinsessedrømmen

Selv om det kroppsnære er tilbake for fullt har ikke drømmen om den store prinsessekjolen blitt glemt helt enda.

- Tyll i kombinasjon med blonder ser vi også mye av i år. Prinsessedrømmen er alltid aktuell, mener kjoleeksperten.

Men også det store skjørtet kommer med en ny vri.

- Dropped waist er veldig populært. Da vil livet sitte lavere ned på hoften og figuren vil komme ekstra godt fram. Denne kjolen passer ekstra godt til de som har litt høyde og som ønsker å få fram timeglassfiguren, sier Kaper.

Boltre deg i belter

Å finne den perfekte kjolen er ikke alltid så lett. Kanskje du føler du mangler det lille ekstra? Sats på et belte, da vel!

- Belter er stort i år. De kommer i mange former og fasonger og kan gjøre utrolig mye med kjolen din, mener Kaper.

Denne sesongen vil det være mange varianter å velge mellom i butikkene. Brede, smale, enkle og detaljerte.

- Et belte kan være en fin måte å sette et personlig preg på kjolen din på, og et nytt, og spennende alternativ til sløyfene vi har sett en del av de siste årenene, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning