Liste opp bryllupet!

Hvis dere nettopp har forlovet dere, har dere mye planlegging å se frem til. Lister er svaret på de fleste problemer.

Publisert Oppdatert
Bryllupet ditt har du kanskje alltid drømt om. Da er det viktig at hver minste detalje er plettfri og fantastisk akkurat som du har sett for deg!

Husk detaljer

Det kan fort bli et herk å stresse rundt med alle tankene i hodet ditt, kanskje føler du deg mutters alene med ønsket om suksess, og det kan rett og slett bli deprimerende.

Likevel er det slettes ikke mye som skal til for å gjøre prosessen mye enklere. Psykologer og proffe bryllupsplanleggere sverger til de enkleste huskemetoder for å holde styr og orden på planer.

Det eneste du behøver å gjøre, er å skrive lister! Detaljerte lister , gjerne flere som du deler ut til hver og en som skal være med og hjelpe til med planleggingen. På listene skal det stå en god oversikt over hva som trenger å gjøres til bryllupet.

Om du er helt blank, er ikke det så farlig; du skal nemlig starte med blanke ark! Sett deg ned alene, eller sammen med andre, og notere ned hva du mener er absolutt det viktigste i bryllupet. Du kan gjerne skrive en topp ti-liste. Deretter kan du skrive ned det som ikke prioriteres høyest. Så kan du sortere bort det du føler må gjøres først, du kan gjerne dele opp listen i positive og negative aspekter ved et bryllup.

Få hjelp

En liste for gjester, mat og drikke, selskapslokaler, pynt, musikk og underholdning for kvelden passer bra . Du kan velge å gi ansvaret til to eller flere og gjerne dele opp listen i flere kategorier dersom du synes det er bedre. Men kjenner du noen som foretrekker å samle alle punktene på en og samme liste, for så å ta ansvaret for oppgavene; kjør på! Men, da må du huske å gi listen til en du virkelig stoler på!

En annen liste kan handle om kirke og vielse, pynt på stedet, bryllupsbilen eller planen for ankomsten og fotografbooking.

Det er fantastisk hvis du og forloveden din kan konsentere dere om hvert deres antrekk, men det kan jo også være moro å være med på resten av planleggingen. Dette er fordi dagen er deres og skal representere dere, da er det fint å tenke på å bruke elementer litt utenom det vanlige i bryllupet for å personliggjøre det hele.

Det skader uansett ikke å få hjelp fra venner og andre i familien til ideer og inspirasjon.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning