Hotte bryllupstrender!

Vil du ha stil i bryllupet, får du tipsene her!

Publisert Oppdatert
Et bryllup skal huskes, både for dere og for gjestene. Da er det lurt å skille seg ut! Her får du noen gode idèer fra flere bryllupseksperter.

1. Svarte orkidèer

Er du lei av hvite, kan du bytte de ut med svarte! Det er utrolig lekkert å mikse hvitt og svart på bordene, svarte orkidèer er ikke billig, men gjestene deres vil huske det.

2. Rødt

Om du ønsker lidenskap på bryllupsdagen, gjør den fullstendig rød. Røde duker, rødt servise, røde lepper, du velger!

3. Couturekake

En kake med hvit og mørk sjokolade ser fantastisk ut. Se etter kaker med lekre sjokolademønster, svarte perler og en slags flamenkovri. Blonder og kruseduller er en stor trend i år.

4. Vakkert område

Store villaer med god plass tar over i år. Istedenfor å lage til et stort utendørs telt eller leie plass på hotell, er det moderne å låne en villa. En kombinasjon av små, intime områder og et stort mottakelsesområde gjør villaen perfekt.

5. Ekstremt dansegulv

Om dere ønsker høy dansefaktor, lei et stort dansegulv og plassere det gjerne utendørs!

6. Monogram

Å lage invitasjoner, tallerkener eller store plakater med personlige bilder og tekst, er en fin og personlig touch på bryllupet.

7. Annerledes bryllupsreise

Vil du bo i en luksusiglo i Canadas skoger eller kanskje i en gjørmehytte i Kalahari? Uansett, sjekk ut siden Based on a True Story og få inspirasjon til en vill ferie!

8. Hjertebordet

Om dere ikke orker tanken på å bordplasseringen, hvorfor ikke bare gjøre klar deres egne to sitteplasser? Lag til et hjertebord for brudeparet og la gjestene sitte seg der de ønsker.

9. Lysekroner

Om ikke blomster er deres greie, og dere helst vil unngå at rommet ser ut som et konferanserom, kan lysekroner være et fantastisk alternativ! Alt dere behøver, er en stor krone i midten av rommet. Dette kan dere leie om dere ikke finner et rom med krone.

10. Orkester

En full konsertstil-undeholdning er in dette året. Har dere penger, kan dere leie inn et orkester til dagen deres. Ønsker dere en mer minimalistisk underholdning, kan dere for eksempel leie en fiolinist som spiller ved inngangspartiet mens gjestene får velkomstdrinkene sine.

11. Matstasjoner

Istedenfor vanlig treretters måltid, lag matstasjoner hvor gjestene får mingle og kose seg. Tenk sushibar, kanapèkjøkken eller puddingbar. Ellers er også koldtbord en fin løsning.12. Miljøvennlig bryllup

Har dere noe dere brenner for, for eksempel miljøet, vis dette gjennom bryllupet! For eksempel, la bryllupsbilen være elektrisk, kildesortere mat og papir, bruk en gammel brudekjole du har arvet, dyrke deres egne bryllupsblomster.

13. Håndlever invitasjonene

Om dere ønsker å vise at dere bryr dere om gjestene deres og vil være personlig, kan dere levere invitasjonene for hånd, i allefall til de nærmeste rundt dere.

14. Skogsbryllup

Er dere glad i magi? Hvorfor ikke skape en magisk stemning langt inne i en skog? Spray området dere vil ha bryllupet i lilla og gull. Bruk spray som går bort i regnet, dekorere med lilla blomster rundt omkring trestammene. La senteret på hvert bord være pyntet som en skogscene fra for eksempel Harry Potter!

15. Sterke farger

Det vil ikke bare være helt hvitt i bryllupene for 2008. Hint av sterke farger er den seneste trenden, tenk turkis og isblå med et streif av orange eller lilla.

16.Flere tema

Syns dere det er vanskelig å velge tema til festen? Dere må gjerne ha bryllupet med fire tema på en gang! For eksempel en russisk bar med vodka og kaviar til å motta gjestene med og middag med asiatisk tema, med bambusmatter og orientalsk smak. Lag gjerne til en marokkansk ettermiddagste med myntete og søtsaker mens gjestene sitter på gulvputer.

17. Svart bryllupskjole

Snu det hvite bryllupet på hodet og bruk en svart bryllupskjole istedenfor, mens brudepikene bruker hvite kjoler! Hvis ikke, kan du gå for grå som er den seneste trenden i sør i Europa. Sarah Jessica Parker giftet seg i en svart kjole for flere år siden, og hun er fremdeles gift!

18. Lite, intimt bryllup

Har dere et stramt budsjett og dermed bare råd til å betale for 30 gjester? Jo færre, jo bedre. Et lite og intimt bryllup blir mer og mer populært. Det er nemlig enda mer personlig dersom det er få gjester tilstede. Ønsker du få gjester, men har et greit budsjett, har du råd til å skjemme bort gjestene litt ekstra.Kilde: Timesonline

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning