Fantastiske brudekjoler

Er du på brudekjolejakt? Få inspirasjon fra vår bildespesial!

Publisert Oppdatert
Hvis du skal gifte deg til sommeren er du kanskje godt i gang med brudekjolejakten allerede. For mange kvinner er det faktisk det aller første de begynner å lete etter, og det med god grunn, mange brudesalonger opererer med leveringstider på rundt et halvt år.

Hva passer DEG?

Mange har en formening om hvordan kjolen skal være, hvordan den skal sitte og hvilken farge den skal ha. Dette kan lette letingen noe, men samtidig er det lurt å ha et åpent sinn, mange kommende bruder får seg en overraskelse når de oppdager at de best kler en kjole med en helt annen siluett enn de hadde sett for seg.

Les også: Brudekjolejakten i gang

Les også: Video: Nydelig brudesminke

Les også: Shoppe brudekjolen på nettOm du først har funnet kjolen din, og betalt for den, er det fornuftig å slutte helt å se på andre kjoler. Det er en grunn til at du har valgt den du har valgt, og å se på ytterligere modeller vil bare føre til usikkerhet.

Så hvordan finne frem til den perfekte kjolen for deg? Her handler det mest om din personlige stil fra før av, og du bør tenke hva som kler DEG og din kroppsfasong, ikke hva som ser vakkert ut på andre.

Noen tips
  • Tenk på egen kroppsform, hva ønsker du å fremheve?
  • Hva ønsker du å skjule?
  • Tenk på hudtonen din, kler du best offwhite, eggeskallhvitt eller snøhvitt? Er du veldig lys i huden, vil en mer dempet hvitfarge ser vakkert ut på deg.
  • Ønsker du å fremheve timeglassfiguren, legg fokuset på midjen og velg en kjole med mer vidde i skjørtet.
  • Ønsker du å skjule en litt større mage, velg en kjole med draperinger i livet eller en kjole hvor bysten fremheves med skjæring rett under brystene og løsere stoff over magen.
  • Liker du ikke å vise frem nakne overarmer, finner du mange kjoler med trekvartlange eller helt lange armer, i både løsere og mer inntilsittende stoffer. Alternativt kan du bruke en bolero eller et sjal over skuldrene og armene.
  • Har du kort hals er det lurt å velge en utringet kjole, dette forlenger halspartiet.
  • Du finner brudekjoler i forskjellige lengder, tenk hva du føler passer deg best som person; helt fotsid med langt slep, en enkel og elegant kjole uten slep, en 60-tallsvariant som stopper rett under knærne? Valget er ditt og ingen andres.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning